«Εθνικό πένθος»: Οριστικός ο χωρισμός για Λυκουρέζο-Καλογρίδη!

Βάλτε τα μαύρα. Ρίξτε λίγα δάκρυα ακόμη. Θρηνήστε για την απώλεια μίας τόσο σοβαρής και βασισμένης σε βαθιά συναισθήματα σχέσης.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Νατάσα Καλογρίδη φαίνεται πως δεν είναι πια μαζί. Πρώτο το Ciao μοιράστηκε  τα νέα για την δυσάρεστη εξέλιξη στη σχέση τους. Λίγοι ήταν αυτοί που περίμεναν ότι δεν θα κρατούσε πολύ και… επιβεβαιώθηκαν!

Σύμφωνα με την Espresso, το love story του 84χρονου με την 55χρονη κράτησε μόλις 5 μήνες… και για πολλούς ήταν υπερ-αρκετό. Όπως μεταφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού στην εφημερίδα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ήταν εκείνος που επιδίωξε να διακόψουν τη σχέση τους, καθώς αδυνατούσε να αντεπεξέλθει στην ξέφρενη ζωή της Νατάσας!

Πώς να μπορέσει να το υποστηρίξει άλλωστε, όταν η Καλογρίδη δεν σταματά να βγαίνει, να ταξιδεύει και να γλεντά ως τα ξημερώματα; «Μοιραία κάθε φορά που ο Αλέξανδρος της έλεγε ότι δεν μπορούσε να τη συνοδεύσει σε κάποια κοσμική έξοδο, εκείνη εκνευριζόταν και ξεσπούσαν καβγάδες μεταξύ τους» σχολιάζει στην Espresso πηγή από το περιβάλλον τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ