Έξαλλος ο Τσουρός με την υπεράσπιση της Σπυροπούλου: «Συνάδελφοί μας έχασαν τη δουλειά τους από το κρεβάτι της»

Απίστευτες ατάκες σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Η ομάδα της εκπομπής σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις της Καίτης Φίνου. Η ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα υποστήριξε ένθερμα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Survivor για την όλη στάση της.

«Συμπάθησα πάρα πολύ την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την πρώτη στιγμή που μπήκε μέσα. Και τη συμπάθησα για όλα αυτά που λέγονται για αυτή και τα οποία δεν θέλω εγώ να τα πω. Γνωρίζει κανείς. Ήταν κανείς μπροστά για όλα αυτά που λέγονται; Ήταν κανείς μπροστά σε τίποτα από όλα αυτά; Αν ήταν στο κρεβάτι της, αν ήταν την ώρα που τσακώθηκε με κάποιον… Θέλω ένας τέτοιος να βγει και να μου πει ναι βρε φιλενάδα, εγώ ήμουν την ώρα που έδιωξε την τάδε», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ξεκατίνιασμα στο Πρωινό για τη «Βασίλισσα» Σπυροπούλου: Οι απολύσεις εργαζόμενων και τα κομπλιμέντα των στελεχών του Alpha

Μετά την προβολή των δηλώσεων της Φίνου, ο Κώστας Τσουρός εμφανώς εκνευρισμένος πήρε το λόγο για όσα είδε και άκουσε.

«Η πολύ συμπαθής κ. Φίνου λέει ότι χωρίς να γνωρίζει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έχει αυτήν την άποψη. Καλώς, όμως επειδή εμείς τυχαίνει να γνωρίζουμε και ξέρουμε ανθρώπους που ήταν σε αυτή τη δύσκολη θέση και έχασαν τη δουλειά τους λόγω της Κωνσταντίνας, γι’ αυτό και τα λέμε. Τώρα εσείς επειδή δεν τη γνωρίζετε, γι’ αυτό τα λέτε. Τώρα, στο κρεβάτι της αν ήταν κανείς, ας κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι της. Δεν μας αφορά καθόλου! Και δεν ασχοληθήκαμε… Φαντάζομαι, όμως, ότι  κάποιος ήταν κι εκεί… Δεν μας ενδιαφέρει το κρεβάτι της αλλά ότι κάποιοι συνάδελφοί μας έχασαν τη δουλειά τους από αυτό», είπε ο Κώστας Τσουρός προκαλώντας αίσθηση.

Εσείς τι πιστεύετε για το δημοσιογράφο; Γνωρίζει πολλά ή μιλάει για να προκαλέσει;

Δείτε το βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ