Ευάγγελος Αντώναρος

Ενας κανονικός πρωθυπουργός θα είχε παραιτηθεί-10 ρουκέτες

Ενας κανονικός πρωθυπουργός θα είχε παραιτηθεί-10 ρουκέτες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βομβαρδισμός κυριολεκτικά από τον  Βαγγέλη Αντώναρο. Διαβάστε τις 10 ρουκέτες που έριξε.

-->
  1. Ένας κανονικός πρωθυπουργός θα είχε παραιτηθεί. Αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι…κανονικός. Είναι γόνος. Έχει λουδοβίκεια αντίληψη. Δεν κάνει ποτέ λάθος. Γιατί να φύγει λοιπόν; Εκτός αν πατήσει τη πεπονόφλουδα Γεραπετρίτης. Με τον οποίο μου λένε ότι συσκέπτεται. Γιατί κατά τα άλλα ήταν απών σήμερα.
  2. Και το κλου: μεγάλοι ιστότοποι “θάβουν ( δημοσιογραφική έκφραση που σημαίνει υποβαθμίζουν κι εξαφανίζουν) τις διακοπές ρεύματος ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΊΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ ΚΛΠ. Η συμβουλή μου: Να τους μποϋκοτάρετε !
  3. Προφανώς οι αρμόδιοι των εταιριών διαχείρισης του ηλεκτρικού ρεύματος δεν θεωρούν απαραίτητο να ενημερώσουν τους πολίτες που ταλαιπωρούνται από πολύωρες διακοπές εν μέσω χιονοθύελλας και πολικού ψύχους. ΚΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.
  4. Η χιονοκαταιγίδα που κάποιοι ανοήτως βάφτισαν ΕΛΠΙΔΑ ισοπέδωσε και την τελευταία ελπίδα κάποιων ότι η χώρα μπoρεί να κυβερνηθεί από αυτή την κυβέρνηση των ανίκανων ερασιτεχνών. Finis orae.
  5. Να σε τσιτσιρίζει και να σε χορεύει στο ταψί ένας υπόδικος είναι ο,τι πιο ντροπιαστικό μπορεί να συμβεί σε μια κυβέρνηση. Ειδικά όταν αποκαλύπτει ότι ο Υπ. Επικρατείας ( Γεραπετρίτης λέγεται) του ζητούσε εγγράφως συγγνώμη και του έδινε εξηγήσεις. Κι αυτόν τον…κύριο ο εξαφανισμένος Μητσοτάκης τον κρατάει στην κυβέρνηση του. Εκτός αν ήξερε κι ο ίδιος κι είναι συνεπώς συνένοχος. Που δεν θα με αιφνιδίαζε με όσα έχω δει.
  6. Στην περιοχή μου πέφτουν από τα δέντρα τεράστια κλαδιά. Από τύχη αποφεύχθηκε ατύχημα. Οι δήμοι δεν έχουν κάνει τη δουλειά τους. Η περιφέρεια το ίδιο. Η κυβέρνηση κάνει μετάθεση ευθυνών. Οι πολίτες αδιαφορούν για την ” κατανομή ” ευθυνών. Θέλουν να ζουν κανονική ζωή. Όσοι χρησιμοποιούν δημόσια αξιώματα για να περνούν καλά, να πάνε σπίτι τους.
  7. Καλά κάνει κι επεμβαίνει εισαγγελέας για την Αττική Οδό. Η ευθύνη της εταιρείας.μεγάλη. Αλλά: την μεγαλύτερη ευθύνη έχουν οι κυβερνήσεις που κάνουν απλόχερα παραχωρήσεις χωρίς έλεγχο. Να γυρίσουν τα οδικά δίκτυα σε δημόσιο έλεγχο. Τώρα.
  8. Διακοπές ρεύματος εδώ και μισή ώρα.
    Ενημέρωση μηδέν.
    Και μετά ο Μητσοτακης προχωρεί σε ιδιωτικοποίηση ΔΕΗ, δικτύων διανομής κλπ.
    Να μπει τέρμα σε όλα.
    Να εμποδίσουμε τις προσπάθειες ιδιωτικοποίησης του νερού.
    Σταματήστε τους!
  9. Ευθύνες πότε επιτέλους θα ζητήσει αυτή η απερίγραπτη κυβέρνηση από τον εαυτό της και τον ανεύθυνο πρωθυπουργό Λουδοβίκο; Και μη διανοηθεί να ρίξει — όπως επιχειρούν ήδη κάποιοι — ευθύνη για την κατάσταση στην Αττική Οδό στους πολίτες!
  10. Είναι να αναρωτιέται κανείς πώς μπορεί να υπάρχει τόσο ανίκανη κυβέρνηση όσο αυτοί που αποτελούν τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ επιλογές Μητσοτάκη. Τα σημερινά (στην Αττική οδό, η έλλειψη πρόληψης στις κεντρικές αρτηρίες) δείχνουν ΞΑΝΑ την ανευθυνότητα και την ανεπάρκεια ενός εσμού ανεπαρκών ερασιτεχνών. Πόσο θα τους ανεχτούμε ακόμη;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X