Θέμα

Φαρμακερά υπονοούμενα του Μένιου Φουρθιώτη για υπουργούς

Φαρμακερά υπονοούμενα του Μένιου Φουρθιώτη για υπουργούς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εκανε αναρτήσεις που αφορούν υπουργούς αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου  αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει στοιχεία  για όλους. (Είχε κάνει αναρτήσεις στο twitter τις οποίες αργότερα κατέβασε). Οπότε τίθεται το αμείλικτο ερώτημα ποιους και με τι κρατάει ο Μένιος Φουρθιώτης.Το Μαξίμου οφείλει να απαντήσει ή να ζητήσει την αυστηρή τιμωρία του τηλεπαρουσιαστή.

Με αναρτήσεις του στο twitter μάλιστα  αφήνει υπονοούμενα για υπουργούς, ενώ εμφανίζεται να καταγγέλλει  Νότη Μηταράκη  για σκάνδαλο που αφορά  τον επαρχιακό τύπο.

Την ίδια ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου  οι συνεργάτες του πρωθυπουργού εμφανίζονται να μην ξέρουν πώς να χειριστούν το θέμα Βρούτση, αφού και χθες ο πρώην υπουργός εργασίας εμφανίστηκε να επιμένει στις αρχικές του καταγγελίες επισημαίνοντας ακόμη ότι ο Μένιος Φουρθιώτης  «νομίζω ότι πήρε τρεις μήνες ποσά και φρενάρισε ο μήνας Οκτώβριος. Ήταν 70.000-80.000 ευρώ τον μήνα για τον Οκτώβριο που δεν πληρώθηκε».

Στελέχη του κυβερνώντος κόμματος ισχυρίζονται ότι οι καταγγελίες Βρούτση στην πραγματικότητα στοχεύουν την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Άννα Στρατινάκη καθώς η τελευταία διοικούσε στην πραγματικότητα το υπουργείο και έπαιρνε αποφάσεις για πολλά θέματα  εν αγνοία ου Υπουργού.

Οι στενές σχέσεις που διατηρεί η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας με το περιβάλλον του πρωθυπουργού τις έδινε την άνεση να λειτουργεί έτσι χωρίς να δίνει αναφορά σε κανέναν.

Οι ίδιοι άνθρωποι υποστηρίζουν ακόμα  ότι στην πραγματικότητα ήταν αυτή που ροκάνισε τον Γιάννη Βρούτση από την καρέκλα του καθώς τον υπέσκαπτε στο Μέγαρο Μαξίμου. Λέγεται μάλιστα ότι του φόρτωσε  και το σκάνδαλο του σκόιλ ελικίκου ενώ στην πραγματικότητα το διαχειριζόταν αυτή.

Η εν λόγω κυρία επιμένουν στελέχη της ΝΔ  που είναι έξαλλα με την προνομιακή αντιμετώπιση της Αννας Στρατινάκη από το Μέγαρο Μαξίμου   ακολουθεί την ίδια τακτική και με τον νυν υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη στοχεύοντας όπως φαίνεται στην υπουργική του καρέκλα. Στον προηγούμενο ανασχηματισμό άλλωστε το όνομα της ακουγόταν έντονα για την θέση του υπουργού.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X