Φαίη Σκορδά: Δεν θα πιστεύετε το υπέρογκο ποσό που διεκδικεί ο δικηγόρος που της άσκησε αγωγή

Μπελάδες φαίνεται να έχει η Φαίη Σκορδά μετά την αγωγή που κατατέθηκε εις βάρος της από τον Θάνο Καρατσιώλη. Ο δικηγόρος από την Θεσσαλονίκη φαίνεται πως είναι έξαλλος με την παρουσιάστρια μετά τα σχόλια που έκανε για εκείνον τον περασμένο Ιούνιο.

Αφορμή όπως είναι γνωστό υπήρξε το ακραίο σχόλιό του στο facebook για τις γυναίκες με τα παραπανίσια κιλά. Η ανάρτησή του είχε γίνει viral, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις, ανάμεσα στις οποίες και αυτή της Φαίης Σκορδά στο Πρω1νό.

Δικαστήρια για την Φαίη Σκορδά: Ποιος κατέθεσε αγωγή εναντίον της;

Σύμφωνα λοιπόν με την Espresso, ο δικηγόρος διεκδικεί από την παρουσιάστρια το ποσό των 170.000€!

Μιλώντας στην εφημερίδα, ο δικηγόρος ανέφερε: «Η βασική γραμμή στην αγωγή που κατέθεσα είναι ότι είναι απολύτως σεβαστό και μάλιστα επιβάλλεται να ασκείται κριτική από τους δημοσιογράφους. Όμως δεν είναι δυνατόν από μια ανάρτηση που έκανα στο Facebook να με χαρακτηρίζουν “δικηγοράκο”, να λένε ότι δεν είμαι καλός στο δουλειά μου ή ότι δεν έχω πελατεία και μάλιστα να συμβουλεύουν το τηλεοπτικό κοινό από μια εκπομπή μεγάλης τηλεθέασης να μην πάνε στο γραφείο μου, γιατί εφόσον είπε αυτό δεν είναι σωστός δικηγόρος. Η κυρία Σκορδά που είναι τόσο έμπειρη παρουσιάστρια δεν είναι σωστό να λέει τέτοια πράγματα. Με δίκασε και με καταδίκασε ερήμην μου, χωρίς να υπάρξει αντίλογος».

Αναμένεται η συνέχεια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ