Το φιλί Κυριάκου-Ντόρας -Το αίμα… νερό δεν γίνεται (pics)

Τα φλας άστραψαν όταν φιλήθηκαν, σε εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης», δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το μπλόκο στην οικογενειοκρατία, Ντόρα – Κυριάκος. 

Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης», σαν να μη «τρέχει» τίποτα.

Υπενθυμίζεται ότι δωρεές για τη δενδροφύτευση των Λευκών Ορέων της Κρήτης, αντί στεφάνων, ήθελε στην κηδεία του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, όπως και έγινε. Συγκεντρώθηκαν 215.000 ευρώ για την αναγέννηση των Λευκών Ορέων.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία χαιρέτισε θερμά κατά την είσοδο της στην αίθουσα τον Κυριάκο.
Ντόρα και Κυριάκος, πλάι – πλάι χαμογελούν, σε μία προσπάθεια να δείξουν μπροστά στο φακό ότι το αίμα νερό δεν γίνεται.

Το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ανέλαβε την οικολογική πρωτοβουλία στα Λευκά Ορη της Κρήτης, σε συνεργασία με την με τις περιβαλλοντολογικές οργανώσεις.
Από τη μελέτη που εκπόνησε η Ελληνική Εταιρεία  περιβάλλοντος θα δημιουργηθεί, μεταξύ άλλων, ένα δίκτυο μονοπατιών συνολικού μήκους 58χλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ