Media

Φιλιππίδης: Στην τελική ευθεία η εισαγγελική έρευνα

Φιλιππίδης: Στην τελική ευθεία η εισαγγελική έρευνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

H εισαγγελική έρευνα έχει μπει την τελική ευθεία για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος καταγγέλλεται για για έναν βιασμό και δύο απόπειρες από συναδέλφους του ηθοποιούς.

Τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως, ο γνωστός πρωταγωνιστής να βρεθεί αντιμέτωπος με την άσκηση ποινικής δίωξης καθώς αναμένεται η κρίση του αρμόδιου εισαγγελέα για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πριν το Πάσχα, μέσω υπομνήματος, έδωσε εξηγήσεις ως ύποπτος για τρία κακουργήματα. Στην περίπτωση που ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του η δικογραφία θα διαβιβαστεί σε ανακριτή ο οποίος, στην επόμενη φάση, θα τον καλέσει σε απολογία.

Στις έγγραφες εξηγήσεις του ο ηθοποιός φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο, δεν έγινε γνωστό αν αρνείται πλήρως τα περιστατικά ή εάν αναφέρει ότι υπήρξε συναίνεση.

Πάντως, στο πλαίσιο της έρευνας, μεταξύ άλλων, φέρεται να εξετάστηκε μια μάρτυρας η οποία προτάθηκε από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για γυναίκα στενή συνεργάτιδα του ηθοποιού οι οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση της περιέγραψε στον εισαγγελέα τη σχέση της με τον κωμικό ηθοποιό, τον χαρακτήρα του και τις επαγγελματικές του σχέσεις.

Εμβολιασμοί: Το ποσοστό ανοσίας για κάθε εμβόλιο μετά την κάθε δόση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X