Ελλάδα

Φορτούνες στη ΝΔ για τη Σακελλαροπούλου

Φορτούνες στη ΝΔ για τη Σακελλαροπούλου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ανοικτό άφησε ο υπουργός και στέλεχος της ΝΔ  Κωστής Χατζιδάκης το ενδεχόμενο κάποιοι βουλευτές του κόμματος του,  που πρόσκεινται στην ομάδα Σαμαρά, να μην υπερψηφίσουν την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για πρόεδρο της δημοκρατίας.

«Δεν είμαι στο μυαλό των συναδέλφων  μου και γι αυτό δεν ξέρω τι θα κάνουν » είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας όταν ρωτήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Open για το εάν υπάρχουν αντάρτες μέσα στην ΝΔ.

Η ερώτηση έγινε με αφορμή τη στάση του Αντ. Σαμαρά, ο οποίος αποφάσισε να πάει ταξίδι, για να μην βρίσκεται εδώ την ημέρα της ψηφοφορίας. Το γεγονός αυτό, έχει πυροδοτήσει σενάρια και για άλλους «αντιρρησίες», οι οποίοι διαφωνούν όχι με το πρόσωπο της κ. Σακελλλαροπούλου αλλά με την ιδιότητα της.

Θεωρούν δηλαδή ότι ο Πρόεδρος Δημοκρατίας θα έπρεπε να είναι πολιτικό πρόσωπο, που να γνωρίζει το διεθνές δίκαιο, ώστε  να μπορεί να αντιδράσει στα πλαίσια του ρόλου του όταν και εφόσον χρειαστεί.

Τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για να δημιουργήσει πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ και οι αντιδράσεις έρχονται από το κόμμα του….

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X