Η Φωτεινή Ψυχίδου απειλεί τον Δημήτρη Κοργιαλά: «Θα καλέσω εισαγγελέα ανηλίκων»

Φωτεινή Ψυχίδου και Δημήτρης Κοργιαλάς αποτελούν ένα από τα πιο ανατρεπτικά και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Η δημοσιογράφος πριν περίπου ένα χρόνο έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Παρά τις δυσκολίες που βίωσαν στον τοκετό, πλέον τα πράγματα είναι εξαιρετικά για την οικογένειά τους.

Χθες έγιναν viral οι δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή για τον γιο του. Ο Δημήτρης Κοργιαλάς σχολίασε χαρκατηριστικά πως βάζει στον μπέμπη τους και βλέπει αποκαλυπτικά βίντεο κλίπ!

Πριν λίγες ώρες λοιπόν, η Φωτεινή Ψυχίδου τον απείλησε, χάριν αστειότητας φυσικά, γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο στο λογαριασμό της στο Facebook.

«Την επόμενη φορά που θα πέσει στην αντίληψη μου ότι το μωρό βλέπει χιπ χοπ κλιπάκια που έχουν γκόμενες που κουνάνε τον πωπό τους, όπως Nickie Minaj, snoop dog, 50cent, Chris brown, Eminem etc, θα καλέσω εισαγγελέα ανηλίκων. Ο κωλος της Jay-Lo στο «booty» μπορεί να εμπνεύσει κτηνωδίες, να πολιτικοποιήσει συμπεριφορές, και να αναπαράγει σεξιστικές και ομοφοβικές πραγματικότητες, με αποτέλεσμα ο Θανασάκης να καταλήξει στη καλύτερη περίπτωση βιαστής και στην χειρότερη ο Τζάκ ο Αντεροβγάλτης… Για να είμαι απολύτως ήσυχη απαγορεύω προληπτικά και το Ντεσπασίτο και, φυσικά, εξυπακούεται ότι οι άνωθεν περιορισμοί περιλαμβάνουν πρωτίστως εσένα, εκτός από τον μπέμπη».

«Ελπίζω να έγινα αντιληπτή στα αρρώστακια του cyber bullying… Αν όχι, “μικρόν κώλο δεν έδειρες, μέγαν μη φοβερίζεις”που λέει και η λαϊκή παροιμία», καταλήγει η δημοσιογράφος, ξεκαθαρίζοντας πως η χιουμοριστική της ανάρτηση απευθύνεται στα σχόλια που έγιναν από κάποιους χρήστες του Διαδικτύου για τις δηλώσεις του συντρόφου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ