Διεθνή

Φρίκη στη Βραζιλία: Μέλη συμμορίας τεμάχισαν 21χρονη και το βιντεοσκόπησαν

Φρίκη στη Βραζιλία: Μέλη συμμορίας τεμάχισαν 21χρονη και το βιντεοσκόπησαν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βραζιλία– Η εξαφάνιση της Gabriela Lima Santana δηλώθηκε στις 13 Μαρτίου, ωστόσο οι Αρχές θεωρούν ότι τα ίχνη της χάθηκαν μερικές εβδομάδες νωρίτερα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail πριν από περίπου δύο εβδομάδες αστυνομικοί είχαν λάβει ένα βίντεο στο οποίο είχε καταγραφεί ο διαμελισμός του πτώματος μίας γυναίκας που θεωρούν ότι ανήκει στην άτυχη 21χρονη.

Στις 24 Μαρτίου δημοτικοί υπάλληλοι στην πόλη Capao da Canoa της νότιας Βραζιλίας όπου έσκαβαν σε μία τάφρο ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο εύρημα. Την ώρα των εκσκαφών ένας από τους εργάτες είδε τη βαλίτσα από την οποία εξείχε ένα χέρι.

Gang 'who filmed themselves chopping up woman before stuffing her in suitcase' are caught when JCB digs up her arm

Μέσα στη βαλίτσα εντοπίστηκαν το κεφάλι, ανθρώπινα μέλη, δύο κουζινομάχαιρα, πριόνια που ενδεχομένως να χρησιμοποιήθηκαν για τον τεμαχισμό της σορού και πέτρες. Διαπίστωσαν ότι η τεμαχισμένη σορός ανήκει στην Gabriela Lima Santana από τα δαχτυλικά της αποτυπώματα και από ένα τατουάζ.

Οι Αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός 49χρονου άνδρα που φαίνεται στο βίντεο και ενός 23χρονου που φέρεται να το βιντεοσκόπησε.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: dailymail.co.uk/ GBC

Τουρκία: Μοιράζονται δωρεάν κρεμμύδια και πατάτες κατόπιν εντολής Ερντογάν

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X