Φυλλοροεί η Ενωση Κεντρώων

Ένα ένα  τα στελέχη που αποχωρούν από την Ενωση Κεντρώων  επιλέγουν να συνεργαστούν με αλλά κόμματα του Κοινοβουλίου. Μετά τον Γιάννη Καλλιανο,  που πήγε στην ΝΔ ,την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου που εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ χθες ανακοινώθηκε και η συνεργασία του Γιώργου Καρρά με τη  Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Οι πληροφορίες λένε ότι το «φλερτ» με το ΠΑΣΟΚ, είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ο Γ. Καρράς είχε  εκφραστεί δημόσια υπέρ της Φώφης Γεννηματά  για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Μετά την συνάντηση του με την Φωφη Γεννηματά ο Γ. Καρράς δήλωσε μάλιστα ότι «ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για τη διεύρυνση του χώρου του «Κινήματος Αλλαγής» από σήμερα εντάσσομαι ως συνεργαζόμενος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης», προκειμένου από κοινού να δημιουργήσουμε τον προοδευτικό φορέα που έχει ανάγκη η χώρα για μία εποικοδομητική πολιτική.

Και δεν αποκλείεται όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές και τα γκάλοπ δείχνουν ότι η Ενωση Κεντρώων μένει εκτός Βουλής, οι αποχωρήσεις να αυξηθούν, οπότε καλό θα είναι ο τελευταίος που θα φύγει από την Ένωση Κεντρώων να κλείσει  την πόρτα….

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ