Παρασκήνιο

Γεραπετρίτης: «Κανένα σαββατοκύριακο δεν κάναμε διακοπές» και…μια ολόκληρη Βουλή γελάει! video

Γεραπετρίτης: «Κανένα σαββατοκύριακο δεν κάναμε διακοπές» και…μια ολόκληρη Βουλή γελάει! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επικριτικός προς τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, για τη χρονική συγκυρία που επέλεξε να υποβάλλει πρόταση μομφής κατά υπουργού της κυβέρνησης.

Σχεδόν… απείλησε του βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι θα πρέπει να θυσιάσουν το Σαββατοκύριακο καθώς η συζήτηση θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 18:00 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Τους… πέθανε ο Γεραπετρίτης!

«Εμείς όπως γνωρίζετε διακοπές δεν κάνουμε, κανένα Σαββατοκύριακο δεν κάναμε διακοπές, θα θυσιάσετε όμως και ξέρω πόσο πολύτιμο είναι για εσάς το Σαββατοκύριακο, θα θυσιάσετε το Σαββατοκύριακό σας, γιατί η ελληνική κυβέρνηση επιλέγει να δώσει τις απαιτούμενες απαντήσεις αμέσως από αύριο, χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα που δίνει ο κανονισμός της Βουλής», είπε ο υπουργός Επικρατείας.

Ο Γεραπετρίτης λαγός του Μητσοτάκη στο εσωκομματικό παιχνίδι

Η φράση συνοδεύτηκε από γέλια καθώς όλοι γνωρίζουμε πόσο συχνά κάνει εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Να θυμίσουμε ότι μόλις πριν από δύο Κυριακές βρέθηκε στην Κύθνο για μπάνια, την περασμένη Κυριακή έκανε μπάνιο στις βάθρες της Σαμοθράκης, ενώ τον Αύγουστο έβρισκε πάντα χρόνο για χαλάρωση και διακοπές στα Χανιά.

Δείτε το απόσπασμα:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X