ΩTop άρθρα

Για όλα φταίει ο Πολάκης …

Για όλα φταίει ο Πολάκης …
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Της Κατερίνας Ακριβοπούλου 
Το σύστημα τηλεκπαίδευσης κατέρρευσε, το ΑΧΕΠΑ κράσαρε, το ΕΣΥ χαροπαλεύει, η εστίαση πέθανε, το λιανεμπόριο καταρρέει , οι άνθρωποι του Πολιτισμού είναι αόρατοι και εξαθλιωμένοι, όσοι εργάζονται ακόμη θα “αμείβονται” με 200 ευρώ, το δόγμα μισός μισθός- μισή δουλειά γίνεται τρόπος ζωής, οι αρπαχτές των ημετέρων του πιο διεφθαρμένου κράτους είναι πλέον θεσμοθετημένη πρακτική, αλλά φταίει ο Πολάκης.
Η εγκληματική αδράνεια του Μωϋσή σκοτώνει κόσμο, η πέτσινη προπαγάνδα δολοφονεί την αλήθεια, οι υποτακτικοί επιστήμονες συναινούν στο να στοιβάζονται οι άνθρωποι στα ΜΜΕ σαν σαρδέλες,οι υγειονομικοί δεν έχουν ενταχθεί ακόμη στα βαρέα και ανθυγιεινά, τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία παραμένουν ανοιχτά μόνον και μόνον για να μην δώσουν τις άδειες ειδικού σκοπού στους γονείς , αλλά φταίει ο Πολάκης.
Ο πτωχευτικός παίρνει τα σπίτια του κόσμου την ώρα που οι τράπεζες χαρίζουν δάνεια εκατομμυρίων σε μεγαλοσχήμονες,  η διαπλοκή κάνει πάρτι ελέω κορονοϊού, αλλά φταίει ο Πολάκης.
Η ζωή μας καταστρέφεται ολοσχερώς, οι ανθρώπινες σχέσεις διαλύονται, η κουλτούρα της καταστολής όλων εμπεδώνεται αμάσητη, αλλά φταίει ο Πολάκης.
Το θράσος του πρωθυπουργού που σαν Μαρία Αντουανέτα , μας πετάει κατάμουτρα την ξετσιπωσιά της αναλγησίας, λέγοντας ότι  “γνωρίζει  πως κάποιοι  άνθρωποι εξαρτώνται  από τον μισθό τους”, περνάει απαρατήρητο, αλλά το γεύμα του Πολάκη με δύο φίλους σε σπίτι κι ενώ έχει προηγηθεί αρνητικό τεστ covid, προβάλλεται ως έγκλημα.
Όταν ένα σύστημα που καταρρέει στην συνείδηση του κόσμου,  επιστρατεύει τον Πολάκη για αντιπερισπασμό, τότε γίνεται φανερό ότι οι δείκτες του πανικού ξεπερνούν σε ύψος τους επιδημιολογικούς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X