Γιάννης Τσιμιτσέλης και Βάσω Λασκαράκη χώρισαν

Μετά από 4 χρόνια γάμου κι ένα παιδί, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Οι δύο ηθοποιοί ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μέσα από μία επιστολή που έστειλε η δικηγόρος τους στα media ζητώντας να σεβαστούν την ιδιωτική τους ζωή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η απόφαση του χωρισμού ήταν κοινή και σε καλό κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι. Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης «θα συνεχίσουν να μεριμνούν, από κοινού, με αμείωτη στοργή» για την κόρη τους, Εύα, λένε οι δύο ηθοποιοί.

O Γιάννης Τσιμιτσέλης γνωρίστηκε με τη Βάσω Λασκαράκη το 2008, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της «Πολυκατοικίας», και όπως είχε δηλώσει δεν περίμενε ότι η τηλεοπτική τους συνάντηση θα είχε τέτοιου είδους εξέλιξη. «Φυσικά και δεν το περίμενα. Δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα σου συμβεί στην πορεία. Αυτό που με γοήτευσε στη Βάσω ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων: η συμπεριφορά, το στιλ, η εμφάνιση, αλλά και το μυαλό της», είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013, στο δημαρχείο Αμαρουσίου με μάρτυρες τον σεναριογράφο Θανάση Παπαθανασίου και τον παιδικό φίλο του ηθοποιού, Στέργιο Άντουλα.

Η επιστολή των δύο ηθοποιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ