Πολιτική

Γιάννος Παπαντωνίου: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για την υπόθεση των φρεγατών

Γιάννος Παπαντωνίου: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για την υπόθεση των φρεγατών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε δέκα μέρες θα δώσει συμπληρωματική απολογία ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας σχετικά με την υπόθεση των χρημάτων που φέρεται να έλαβε προκειμένου να προωθήσει συγκεκριμένη γαλλική εταιρεία για το έργο του εκσυγχρονισμού 6 φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού το 2003, μετά από προθεσμία που έλαβε από την ανακρίτρια της υπόθεσης.

-->

Ο Γιάννος Παπαντωνίου, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ,έναν χρόνο μετά την αποφυλάκιση του με την επιβολή περιοριστικών όρων, σε γραπτή δήλωσή του τονίζει μεταξύ άλλων πως “η σημερινή κλήση είναι ευπρόσδεκτη. Σηματοδοτεί την είσοδο στην τελευταία πράξη του πολιτικο-δικαστικού σκανδάλου που μεθοδεύτηκε και υλοποιήθηκε εναντίον μου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ”.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρώην υπουργός προσήλθε τη Δευτέρα (12/04) στο ανακριτικό γραφείο μετά από κλήση σε συμπληρωματική απολογία που έλαβε από τη δικαστική λειτουργό, όσον αφορά την υπόθεση του χρηματικού ποσού των 2.437.962 ευρώ που του καταλογίζεται ότι έλαβε ως δώρο από την εταιρεία THALES NEDERLAND B.V. προκειμένου να την προωθήσει στο έργο του εκσυγχρονισμού των 6 πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Συγκλονίζει η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ (vid)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X