Media

Γιώργος Λιάγκας: Νέα απολογία on air

Γιώργος Λιάγκας: Νέα απολογία on air
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα του (Κατερίνα Γκαγκάκη, Ελένη Τσολάκη και Δημήτρης Παπανώτας) έκαναν μεγάλη γκάφα όταν σχολίασαν το περιστατικό που σημειώθηκε στο ΑΠΘ με τον φοιτητή και καθημερινά «πληρώνουν» τα σχόλια τους.

Ο παρουσιαστής και οι άνθρωποι που απαρτίζουν την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», αφού «έφαγαν» γερή καμπάνα από τον ΣΚΑΙ – να μην ξεχνάμε πως αύριο, Τρίτη, θα απολογηθεί ο σταθμός στο ΕΣΡ- αποφάσισαν να κάνουν μια σημαντική αλλαγή στην εκπομπή τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να εντάξουν στην εκπομπή μια στήλη που θα αφορά τις γυναίκες και θα θίγουν σημαντικά θέματα και είπε:

«Πριν από 3 εβδομάδες περίπου, εδώ στην εκπομπή κάναμε ένα “χοντρό”, ένα μεγάλο λάθος. Προφανώς ήταν άθελά μας, προφανώς δεν υπήρχε καμία στοχοποίηση, καμία πρόθεση, ήταν μια χοντροκομμένη πλάκα η οποία μας ακολούθησε από το γραφείο πάνω. Δεν το πήραμε χαμπάρι. Καμιά φορά συμβαίνει στις καλύτερες των οικογενειών. Ζητήσαμε ειλικρινέστατο συγγνώμη, μία, δύο και τρεις φορές. Φάγαμε και το βρίσιμό μας, απόλυτα δικαιολογημένο. Δεν αρκεί όμως αυτό, γιατί αισθανόμαστε πάρα πολύ άσχημα, δεν το έχουμε ξεπεράσει και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσουμε και ποτέ αυτό που κάναμε, διότι στεναχωρήσαμε και ανθρώπους που δεν θα έπρεπε.

Στεναχωρήσαμε και πάρα πολλές γυναίκες που μας ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια. Είπαμε ως εκπομπή, το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε θα ήταν να δώσουμε μέσα από αυτήν εδώ την εκπομπή, βήμα στη γυναίκα, να αναδείξουμε τα προβλήματα της σύγχρονης γυναίκας, και να δώσουμε ατομικά και συλλογικά στις γυναίκες. Κάθε εβδομάδα θα αναδεικνύουμε θέματα που έχουν επίκεντρο τη γυναίκα».

Δείτε επίσης: Σταύρος Θεοδωράκης: Έτοιμος για MEGA;

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X