Γκρίνιες στη Ν.Δ. για τον Ανδρέα Λοβέρδο

Σε απόλυτο φιάσκο για την ΝΔ εξελίχθηκε η χθεσινή συζήτηση  στην Βουλή για την  πώληση εξοπλιστικού υλικού στην Σαουδική Αραβία,  λένε κυβερνητικά στελέχη. Και εσείς αν θέλετε τους πιστεύετε. Πάντως, ίσως και να μην έχουν άδικο, αν ληφθεί υπόψη ότι στην ΝΔ επικρατούσε ταραχή, μετά την αποκάλυψη του πρωθυπουργού για το νέο πρόσωπο στην υπόθεση.

Πολλά στελέχη της ΝΔ έλεγαν ότι κακώς ο πρόεδρος της ΝΔ ενεπλάκη σε τέτοιο βαθμό με την υπόθεση χωρίς να έχει στοιχεία και έγγραφα στα χέρια του. Εριχαν  μάλιστα το φταίξιμο στον  Ανδρέα Λοβέρδο, λέγοντας ότι αυτός παρέσυρε την ΝΔ σε μια ιστορία, που τελικά εξελίχθηκε σε μπούμερανγκ για την αξιωματική  αντιπολίτευση.

Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι υπήρξε σύσκεψη στα γραφεία  της ΝΔ στην  Βουλή,  προκειμένου  να αποφασιστεί ένα θα έπρεπε να επιστρέψει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην αίθουσα για να δευτερολογήσει ή εάν θα έπρεπε να αποχωρήσει, χωρίς  περισσότερες κουβέντες. Τελικά  επικράτησε η άποψη ο Κυριάκος Μητσοτάκης να επιστρέψει στο βήμα της Βουλής   γιατί αλλιώς η όλη υπόθεση  θα έπεφτε τελείως στα βράχια….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ