Θέμα

Γλυκά Νερά: Η αποκάλυψη που έσωσε τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Γλυκά Νερά: Η αποκάλυψη που έσωσε τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν  από τον σύζυγο της έχει, όσο και αν δεν το πιστεύει κανείς,  και πολιτικές διαστάσεις, καθώς όλα δείχνουν ότι ο αρμόδιος υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προσωρινά πήρε  άφεση αμαρτιών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος όλο το τελευταίο διάστημα τον είχε βάλει στο μάτι.

Οι πληροφορίες λένε ότι ήταν τέτοια η χαρά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη όταν το αρμόδιο τμήμα εξιχνίασης  ανθρωποκτονιών τον ενημέρωσε  όλα δείχνουν ότι ο δολοφόνος είναι ο άντρας της ατυχής 20χρονης, που έσπευσε την ίδια μέρα – την περασμένη Δευτέρα – στο Μέγαρο Μαξίμου για να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τις εξελίξεις.

Η κυβέρνηση ήθελε μια ανάσα στα θέματα της εγκληματικότητας καθώς όλο το τελευταίο διάστημα γίνεται  μια δολοφονία κάθε επτά ημέρες.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είχε τραυματίσει ωστόσο ιδιαίτερα την εικόνα της κυβέρνησης στα θέματα της ασφάλειας, ακριβώς επειδή η όλη ιστορία αφορούσε νέους ανθρώπους και ένα νεογέννητο. Έτσι η σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έφερε ένα αίσθημα  ανακούφισης τόσο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όσο και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πηγές από το κυβερνών κόμμα έλεγαν ότι ο πρωθυπουργός είχε αποφασίσει να μετακινήσει τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σε άλλο υπουργείο ή ακόμα και να τον βγάλει εκτός κυβερνητικού σχήματος,  καθώς στην βαθμολογία που έδινε ο ίδιος  στους υπουργούς του είχε πάρει τον χειρότερο βαθμό.

Οι συνεργάτες δε του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έκρυβαν ούτε στιγμή την δυσαρέσκεια τους για τον υπουργό τον οποίο κατά κάποιο τρόπο είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ωστόσο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μπήκε και πάλι δυναμικά στο παιχνίδι των πολιτικών εντυπώσεων, αφού απέκτησε αφήγημα πιστευτό από τον πολιτικό του προϊστάμενο. Ότι για η εξιχνίαση των εγκλημάτων χρειάζεται χρόνο προκειμένου να μην γίνουν λάθη και δημιουργηθούν εσφαλμένες εντυπώσεις.

Ο ανασχηματισμός πάντως αναμένεται να γίνει κάπου τον  Σεπτέμβριο, αφού ο Κυριάκο Μητσοτάκης θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία προκειμένου να παρακολουθήσει τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Εάν μέχρι τότε δεν έχει καταλήξει ότι θα πρέπει να κάνει πρόωρες εκλογές  τότε σίγουρα θα κάνει δομικό ανασχηματισμό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X