Media

GNTM: Αυτά είναι τα μοντέλα που μπήκαν

GNTM: Αυτά είναι τα μοντέλα που μπήκαν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM καθώς οι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο bootcamp προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό με σκοπό να βγάλουν καλή λήψη και να μπουν στο σπίτι των μοντέλων!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Οι εντυπωσιακοί κριτές μας (WOOOW πραγματικά) είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα. 10 αγόρια και 10 κορίτσια, από απόψε, θα δηλώνουν κάτοικοι… #GNTMgr! Αγωνία τέλος. Ήρθε η στιγμή να μάθουμε ποιοι τα κατάφεραν. #StarChannelTv @starchanneltv @skoulos @vickykaya_ @genevievv @angelosbratis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Οι κριτές είδαν, έκριναν και αποφάσισαν ποια θα είναι η τελική 20αδα του φετινού κύκλο του Greec’s Next Top Model και πολλά από τα φαβορί δεν κατάφεραν να μπουν στο σπίτι των μοντέλων!

Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην πισίνα και προσπάθησαν να φωτογραφηθούν σαν να είναι επαγγελματίες μοντέλα, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν όλοι! Μάλιστα, είδαμε και τους κριτές να νευριάζουν με κάποια από τα μοντέλα, γιατί πίστευαν πως μπορούσαν να τα πάνε ακόμη καλύτερα!

Στον κόσμο των social media υπήρξε εξέγερση καθώς δεν πέρασαν κάποια αγόρια τα οποία ήθελε πολύ ο κόσμος, αλλά τι να κάνουμε! Αυτά έχει η ζωή!

Οι 20 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι του GNTM: Κωνσταντίνος, Ηρακλής, Έντουαρντ, Αλεξάνδρα, Ειρήνη, Σήφης, Αντρέας, Ρασέλ, Ξένια, Μαρινέλα, Μαρία Αγάπη, Παρασκευή, Αιμιλιάνο, Παναγιώτης, Δήμος, Χρύσα, Ίρις, Λία, Εμμάνουελ και Παναγιώτης.

Δείτε τα μοντέλα που πέρασαν στο GNTM στην παρακάτω εικόνα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Και ναι, αυτή είναι η τελική 20άδα που θα μπει στο σπίτι του #GNTMgr! Ανάμεσά τους, βρίσκεται το επόμενο Next Top Model της Ελλάδας. Καλή επιτυχία σε όλους! #StarChannelTv @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

 

Δείτε ακόμη: Διώχνουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τα… νύχια του Μουτσινά και την κάνουν Μενεγάκη! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X