Γράμμα στον Άγιο Βασίλη: Τι ζητά το κάθε ζώδιο για τη νέα χρονιά;

Τι θα ζητήσουν για τη νέα χρονιά τα 12 ζώδια από τον Άγιο Βασίλη; Ας ρίξουμε μια… κρυφή ματιά στα γράμματα.

ΚΡΙΟΣ

Άγιε μου Βασίλη, τη νέα χρονιά που έρχεται, κάνε να βρω την τέλεια δουλειά, την τέλεια ζωή, την τέλεια γυναίκα/τον τέλειο άντρα, ξέρω ότι είμαι ικανός-ή να τα καταφέρω, αλλά και μια μικρή βοήθεια από μέρους σου δε θα με χάλαγε!

ΤΑΥΡΟΣ

Άγιε μου Βασίλη, τη νέα χρονιά που έρχεται, κάνε να μεγαλώσει το νούμερο των καταθέσεών μου στην τράπεζα, να πάρω κι εκείνο το σπιτάκι που λέγαμε (ξέρεις εσύ), να επισκεφτώ περισσότερα μουσεία, να διαβάσω περισσότερα βιβλία!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άγιε μου Βασίλη, τη νέα χρονιά που έρχεται, κάνε να κάνω περισσότερες γνωριμίες για να προωθήσω τα επαγγελματικά μου σχέδια, ν’ αποκτήσω νέες φιλίες, που κατά προτίμηση θα με βολεύουν στην κοινωνική μου καταξίωση, να πάω κι εκείνο τα ταξιδάκι στη Νέα Υόρκη που σ’ έχω πρήξει τόσο καιρό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άγιε μου Βασίλη, τη νέα χρονιά που έρχεται, κάνε να βρω τον/τη σύντροφο της ζωής μου, ν’ αποκτήσω το δικό μου σπίτι, τη δική μου οικογένεια και σε παρακαλώ, μη με πεις πλεονέκτη, αλλά αν παρεμπιπτόντως προλαβαίναμε μέσα στο χρόνο να αποκτήσουμε και το πρώτο μας μωρό, ακόμα καλύτερα!

ΛΕΩΝ

Άγιε μου Βασίλη, τη νέα χρονιά που έρχεται, κάνε να γίνουν πραγματικότητα όλα όσα δεν έχω καταφέρει ν’ αποκτήσω ακόμη, λεφτά, σπίτι, κατοικίδιο, εξοχικό, σκάφος, ταξίδια, φήμη, σύντροφο που θα με θαυμάζει και θα ευλογεί την καλή του/της τύχη που μ’ έχει στη ζωή του/της!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άγιε μου Βασίλη, τη νέα χρονιά που έρχεται, κάνε τους ανθρώπους πιο λογικούς, βοήθησέ με να τους καταλάβω, κι εκείνον το διακανονισμό του δανείου που λέγαμε… κάνε κάτι για να βοηθήσεις την κατάσταση!

ΖΥΓΟΣ

Άγιε μου Βασίλη, τη νέα χρονιά που έρχεται, κάνε να βρω το ιδανικό ταίρι της ζωής μου, να πάμε μαζί για διαλογισμό στα Ιμαλάια και να γνωρίσω από κοντά το Δαλάι Λάμα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άγιε μου Βασίλη, τη νέα χρονιά που έρχεται, κάνε να πάψουν να μιλούν όλοι οι… ηλίθιοι, οι ανόητοι, εγώ είμαι καλός άνθρωπος κατά βάθος! Αλλά να, μου τη δίνουν στα νεύρα οι γιορτές κι όλοι αυτοί οι αφελείς που πιστεύουν στις ευχές και στα όνειρα, μα δεν βλέπουν κατά πού πάμε;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άγιε μου Βασίλη, τη νέα χρονιά που έρχεται, κάνε η Miles Bonus κάρτα μου να χτυπήσει ρεκόρ, τα Bora-Bora μου τα χρωστάς ακόμη από πέρυσι, κανόνισε!  Α, και να μην το ξεχάσω, κι εκείνη τη δίμετρη κουκλάρα από το γραφείο… ξέρεις εσύ, κάνε κατάσταση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άγιε μου Βασίλη, τη νέα χρονιά που έρχεται, κάνε να πάρω εκείνη την προαγωγή που λέγαμε, ο μισθός μου ν’ αυξηθεί τουλάχιστον κατά 50% κι ο πρόεδρος της εταιρείας να συνειδητοποιήσει πόσο αναντικατάστατος είμαι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άγιε μου Βασίλη, τη νέα χρονιά που έρχεται, κάνε να έχουμε παγκόσμια ειρήνη, να μην υπάρχουν φτωχοί άνθρωποι πουθενά στον κόσμο, να υπάρχει αγάπη και αλληλεγγύη παντού, να καταφέρω να φύγω με εκείνη την αποστολή για να ανοίξουμε τα πηγάδια στο Νταφούρ της Αφρικής!

ΙΧΘΥΣ

Άγιε μου Βασίλη, τη νέα χρονιά που έρχεται, κάνε να γνωρίσω τον/την έναν/μία και μοναδικό-ή, που θα ζήσουμε μαζί στιγμές έντονου πάθους, που θα με συγχωρεί όταν θα τον/τη στήνω στα ραντεβού και θα δείχνει κατανόηση, όταν άλλα θα του/της λέω, άλλα θα κατανοεί κι άλλα θα εννοώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ