ΩTop άρθρα

Η Deutsche Welle αποκαλύπτει ψέμα του Μαξίμου

Η Deutsche Welle αποκαλύπτει ψέμα του Μαξίμου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Του Γιώργου Παππά*

Στην χθεσινή επίσημη ενημέρωση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη για τον κορονοϊό εμφανίστηκε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Άκης Σκέρτσος και μας ανακοίνωσε, επί λέξει, πως:
“η Ελλάδα γίνεται η πρώτη χώρα που προχωρά από το τέλος Μαρτίου σε δωρεάν παροχή ατομικών rapid test σε όλον τον πληθυσμό της χώρας” κι “έτσι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε τον Απρίλιο σε ελεγχόμενα ανοίγματα περισσότερων δραστηριοτήτων”.

Εν τω μεταξύ στις 4 Μαρτίου η Deutsche Welle έγραφε, επίσης επί λέξει:
“What Merkel announced:
…At least one free rapid test per week will be available for all residents of Germany starting March 8…”( Τουλάχιστον ένα δωρεάν γρήγορο τεστ ανά εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο για όλους τους κατοίκους της Γερμανίας από τις 8 Μαρτίου … “)

Πόση τιμή περιποιεί σε μια Κυβέρνηση να αυτοθαυμάζεται, να αυτοεξυψώνεται με φτηνά ψέμματα και να υποχρεώνει τον λαό, μετά από  σε 50 χρόνια, να μαθαίνει την αλήθεια ξανά από την Ντόιτσε Βέλλε;

Υ.Γ.: Μια πρόταση προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που σχεδόν απ’ την αρχή της πανδημίας, εδώ και περίπου έναν χρόνο, επεσήμανε στον κ. Μητσοτάκη την ανάγκη για δωρεάν τεστ σε όλους.
Αφού απ’ ό,τι-για ακόμη μια φορά-φαίνεται οι εγχώριοι βαυκαλιζόμενοι ως επιτελικοί κυβερνώντες παίρνουν απαρέγκλιτη γραμμή από τη Γερμανία, με την απαιτούμενη φυσικά για την μετάφραση και την οργάνωση των deals χρονοκαθυστέρηση, μήπως να έκανε τις προτάσεις του για τη διαχείριση της πανδημίας κατευθείαν στην κ. Μέρκελ;
Και δεν θα ταλαιπωρούνταν και πολύτιμο χρόνο θα κερδίζαμε.

*Ο Γιώργος Παππάς είναι χημικός μηχανικός,πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ Ηπείρου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X