Media

Η Ελληνίδα καλλονή του… Λεωνίδα Τζέραρντ Μπάτλερ στην Μύκονο! video

Η Ελληνίδα καλλονή του… Λεωνίδα Τζέραρντ Μπάτλερ στην Μύκονο! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εκείνη απόλαυσε την ηλιοθεραπεία της και οι υπόλοιποι λουόμενοι της παραλίας απόλαυσαν το θέαμα. Ο λόγος για την σύντροφο του χολλυγουντιανού σταρ Τζέραρντ Μπάτλερ, Σοφία Χαρμαντά, η οποία βρίσκεται για διακοπές στην Μύκονο και πήγε να χαλαρώσει σε γνωστό beach bar restaurant στον Ορνό.

Εριέττα Κούρκουλου: Ο εντυπωσιακός γάμος στην Μύκονο και η λαμπερή μητέρα Μαριάννα Λάτση! video

Εκεί η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε την Ελληνίδα καλλονή που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ στην Αμερική, μέσα στο μικροσκοπικό κίτρινο μπικίνι της, την ώρα που λιαζόταν στην ξαπλώστρα και μιλούσε στο κινητό της. Μαζί της δεν ήταν ο αγαπημένος της, αλλά κάποιες φίλες της με τις οποίες αργότερα πήγε για φαγητό.

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ και η Σοφία γνωρίζονται πολλά χρόνια, από τότε που εκείνη πρωτοπήγε στην Αμερική για να κυνηγήσει τα όνειρά της. Μάλιστα, τότε, ο διάσημος ηθοποιός την φιλοξένησε στην πολυτελή βίλα του στο Λος Αντζελες για επτά ολόκληρους μήνες και επιπλέον την βοήθησε να έρθει σε επαφή με τους κορυφαίους μάνατζερ στην βιομηχανία της μόδας και του κινηματογράφου προκειμένου να κάνει τα πρώτα της βήματα. Το 2019, ωστόσο, η σχέση τους πήρε ερωτική μορφή και οι δυο τους ξεκίνησαν να είναι ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X