Η γκάφα του Κυριάκου

Την έκανε πάλι τη γκάφα του ο πρόεδρος της ΝΔ ! Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου την ημέρα που όπως φαίνεται ξεκινάει η  εμπλοκή του τελευταίου με την δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον  τοπικό τύπο :

 «Εκδικάσθηκε σήμερα η υπόθεση της αγωγής που κατέθεσαν οι φερόμενοι ως εργαζόμενοι σε εταιρεία πετρελαιοειδών του Χρήστου Μέτιου οι οποίοι ισχυρίσθηκαν ότι πλαστογράφησε τις υπογραφές τους για να τους παρουσιάσει ως απασχολούμενους στην επιχείρηση του προκειμένου να εγκριθεί το πρόγραμμα στο οποίο εντάχθηκε»!, αναφέρει ο τοπικός Τύπος και συμπληρώνει:

«Το σημαντικό από τη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης είναι ότι και ο μάρτυρας υπεράσπισης του κ. Μέτιου παραδέχθηκε ότι οι υπογραφές στα έγραφα που έδειχναν απασχολημένους τους μηνυτές δεν ήτανε δικές τους αλλά πλαστογραφήθηκαν. Φυσικά αυτή η ομολογία που κατεγράφη στα  πρακτικά ανοίγει τον δρόμο για την ποινική εξέταση της υπόθεσης».

Ο μέχρι πρότινος   αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, διατηρούσε στον νομό τρία βενζινάδικα  τα οποία και έκλεισαν την επομένη της εκλογής του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ