Show Biz

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε πως θέλει να είναι ο σύντροφος της

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε πως θέλει να είναι ο σύντροφος της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια από τις Ελληνίδες παρουσιάστριες που έχουν προκαλέσει πανικό στα social media είναι η Ιωάννα Μαλέσκου και καθημερινά μέσω της εκπομπής της «Love It», μπορούμε να τη θαυμάζουμε.

Η παρουσιάστρια με αφορμή μια δήλωση που έκανε ο Πέτρος Λαγούτης, ότι δε θα έκανε ξανά σχέση με ηθοποιό, θέλησε να αποκαλύψει πως και εκείνη δε θα ήθελε έναν σύντροφο από τον ίδιο χώρο και παράλληλα αποκάλυψε πως θα ήθελε να είναι ο σύντροφος της!

«Πάντως εγώ νομίζω πως δεν θα ήθελα σύντροφο από τον ίδιο κλάδο. Δεν το έχω φανταστεί. Εγώ θέλω τον άντρα να μπορώ να τον θαυμάζω, να ξέρω πως μπορώ να ακουμπήσω στις πλάτες του. Και δε δίνω και πολύ μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Με κερδίζει χαμόγελο, βλέμμα, αλλά κυρίως αυτή η εσωτερική σιγουριά και ο δυναμισμός ενός ανθρώπου. Αν μπορώ να τον θαυμάζω. Θέλω να θαυμάζω τους ανθρώπους γύρω μου. Και όχι μόνο τους ανθρώπους στις ερωτικές μου σχέσεις. Αλλά και τους ανθρώπους που έχω πλάι μου. Τους συνεργάτες μου, τους φίλους μου. Τότε είμαι ευτυχισμένη. Διαφορετικά…», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή της .

Δείτε ακόμη: Ελληνίδα μοντέλο: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα»! (video)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X