Ελλάδα

Ηλεία: Νεκρή σύζυγος υφυπουργού οικονομικών

Ηλεία: Νεκρή σύζυγος υφυπουργού οικονομικών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στη διαδρομή για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων κατέληξε ενώ βρισκόταν στο ασθενοφόρο η καθηγήτρια Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που συμμετείχε στο 28ο Διεθνές Συνέδριο Φιλοσοφίας στην Αρχαία Ολυμπία…Ηταν σύζυγος του πρώην υφυπουργού Οικονομικών και υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Μουρμούρα.

Ειδικότερα, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια περιπάτου στο κέντρο της Ολυμπίας το μεσημέρι του Σαββάτου.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο το οποίο όμως άργησε να έρθει, σύμφωνα με τα λεγόμενα των κατοίκων αλλά και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ολυμπίας Νίκου Ζαρόκωστα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο περιστατικό, έφτασε στο σημείο μετά από 45 περίπου λεπτά.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, αλλά λόγω της κατάστασης της υγείας της χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου στο οποίο όμως ήταν έκτος λειτουργίας η Καρδιο-θωρακοχειρουργική Κλινική, λόγω όμως της σοβαρότητα του περιστατικού αποφασίστηκε από τους γιατρούς να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Είχε υποστεί ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής .

Όμως λίγο έξω από την Άρτα η κατάσταση επιδεινώθηκε δραματικά. Η γιατρός που συνόδευε την ασθενή μαζί με τους διασώστες σταμάτησαν και έκαναν απέλπιδες προσπάθειες για να την διατηρήσουν στη ζωή. Όμως η κατάστασή της ήταν πολύ βαριά και η γυναίκα κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με το ilialive.gr μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Άρτας όπου εκεί διαπιστώθηκε και επίσημα ο θάνατός της.

Νωρίτερα είχε ειδοποιηθεί ο σύζυγός της να μεταβεί στα Ιωάννινα όπου την μετέφεραν, αλλά όταν πληροφορήθηκε την κατάληξη μετέβη και αυτός στην Άρτα.

Να σημειώσουμε πως ο σύζυγός της εκλιπούσης είναι πρώην υφυπουργός Οικονομικών, σημαίνων στέλεχος της Ελληνικής Οικονομίας και κατέχει σήμερα την σημαντική θέση του υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος .

Ο Γιάννης Μουρμούρας έχει διατελέσει Υφυπουργός Οικονομικών στην Κυβέρνηση Συνεργασίας του Λουκά Παπαδήμου (Νοέμβριος 2011 – Μάιος 2012).

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Ηλεία: Πνίγηκε στη θάλασσα τρίχρονο παιδάκι

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια 19χρονη στη Θεσσαλονίκη

Η 16χρονη που έβγαλε εκατομμύρια και έχει καταφέρει να διχάσει όσο λίγοι

Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο παιδί έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X