Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: Αυτά τα τρία «φιλέτα» βγαίνουν στο σφυρί την Παρασκευή!

ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI

Τρεις νέοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί έχουν προγραμματιστεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για αύριο, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου. Οι συγκεκριμένοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αφορούν σε ακίνητα που βρίσκονται στους δήμους Εκάλης, Κηφισιάς και Κορωπίου.

Φοβού τους… πλειστηριασμούς! 10% αύξηση στην ρύθμιση δανείων!

Συνολικά, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα έχουν αναρτηθεί μέχρι σήμερα 111 ακίνητα. Αυτά αναμένεται να βγουν στο «σφυρί» μέχρι τις 27 Ιουνίου 2018. Σταδιακά, βέβαια, όπως αναφέρει το insider.gr, προστίθενται στην πλατφόρμα και νέοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Παράλληλα, μπορούν να αλλάξουν ημερομηνίες ή ακόμη και τιμές εκκίνησης –όπως έγινε στην περίπτωση της Αίολος Κεντέρης.

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: Αυτά είναι τα τρία «φιλέτα»

Αναλυτικά, τα εξής ακίνητα που εκπλειστηριάζονται με επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς είναι τα εξής:

Οικόπεδο και κτίσματα στην Εκάλη, με τιμή εκκίνησης 1.055.000 ευρώ. Εκπλειστηριάζεται για οφειλές 300.000 ευρώ εις βάρος της «Ηλιακή Κατασκευαστική Εμπορική Ανώνυμη Εταιρεία».

Οικόπεδο 438 τ.μ. στο Κορωπί Αττικής. Εκπλειστηριάζεται για οφειλές 98.174 ευρώ εις βάρος του Μπούρμπα Γεώργιου. Θα έχει τιμή εκκίνησης 398.000 ευρώ.

Οικόπεδο με διώροφη οικοδομή στην Κηφισιά. Εκπλειστηριάζεται για οφειλές 100.000 ευρώ εις βάρος της ΑΤΤΙΚΑΤ ΑΤΕ. Τιμή εκκίνησης; 181.000 ευρώ.

Δεύτερος γύρος

Ουσιαστικά πρόκειται για τον δεύτερο γύρο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, οι οποίοι εγκαινιάστηκαν την προηγούμενη Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου και επρόκειτο να συνεχιστούν και την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου με το ταχύπλοο Αίολος Κεντέρης. Λόγω ανακοπής που άσκησε, όμως, η ιδιοκτήτρια ΝΕΛ στη διαδικασία που επισπεύδει η Τράπεζα Πειραιώς, ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός αναβλήθηκε για τις 10 Ιανουαρίου.

Στα μανταλάκια 23.000 ιδιώτες και επιχειρήσεις με χρέη σε ταμεία και εφορία

Την Τετάρτη δεν πραγματοποιήθηκαν ούτε φυσικοί πλειστηριασμοί –στα Ειρηνοδικεία– μετά από απόφαση των συμβολαιογραφικών συλλόγων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, ενόψει της επετείου Γρηγορόπουλου και της επίσκεψης Ερντογάν και των έκτακτων μέτρων ασφαλείας που θα ισχύουν έως το τέλος της εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ