Ηλεία: Δηλητηρίασαν τέσσερα σκυλιά στη Ζαχάρω (pics)

Νέα κρούσματα με δηλητήριαση σκύλων στη Ζαχάρω σημειώθηκαν κατά το τριήμερο της Αποκριάς, προκαλώντας εκ νέου τον αποτροπιασμό της τοπικής κοινωνίας.

Το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας εντοπίστηκαν νεκρά δύο μικρά σκυλιά στα σκουπίδια, και μάλιστα σε πολυσύχναστο δρόμο κατοικημένης ζώνης. Όπως αναφέρουν τα μέλη της Ελληνικής Φιλοζωικής Ένωσης Ζαχάρως, το ένα σκυλί βρέθηκε δηλητηριασμένο σε ένα χωράφι και το άλλο μέσα σε τσουβάλι δηλητηριασμένο και πεταμένο στον κάδο!

«Σήμερα κάποιοι γιόρταζαν ντυμένοι και χόρευαν στους δρόμους! Και κάποιοι άλλοι σκόρπισαν τον θάνατο ΞΑΝΑ σε δύο ορφανά της Ζαχάρως, που ποτέ δεν έκαναν κακό και ήταν και τα δύο στειρωμένα και εμβολιασμένα. Ανοίξτε τα στόματά σας για μια φορά, μιλήστε! Δεν καταλαβαίνετε ότι είναι εγκληματική πράξη αυτό που έγινες», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του η Ένωση στο φέισμπουκ, ζητώντας από όποιον γνωρίζει κάτι, να το καταγγείλει στο ΑΤ Ζαχάρως.

Μία μερά αργότερα, βρέθηκαν δηλητηριασμένα στην παραλία του Μπισχινόκαμπου δύο κουτάβια, ένα αρσενικό μελί, που οι κάτοικοι της γειτονιάς το είχαν ονομάσει «Ηρακλή», και ένα θηλυκό ασπρόμαυρο ονόματι «Λιλίκα».

«Θα γίνει αυτοψία στο σημείο και θα ακολουθήσει μήνυση κατ’ αγνώστου. Παρακαλώ όποιος είδε κάτι ύποπτο στον χώρο (ψαροταβέρνα Αύρα) να επικοινωνήσει με το ΑΤ Ζαχάρως στο 2625033333 ή με την Ελληνική Φιλοζωική Ένωση Ζαχάρως στο 6907370034. Οποιαδήποτε πληροφορία είναι σημαντική για εμάς! Πρέπει να βοηθήσετε όλοι να δοθεί ένα τέλος σε αυτές τις πράξεις και να πιαστεί ο ένοχος. Αύριο μπορεί να μην είναι σκύλος αλλά κάποιο από τα παιδιά σας», αναφέρει σε νεότερη ανάρτησή της η Ελληνική Φιλοζωική Ένωση Ζαχάρως.

Πηγή: patrisnews.com

Φυλάκιση 22 μήνες σε άνδρα που σκότωσε σκυλί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ