Είναι επίσημο ο Λιανός πηγαίνει… Survivor

Ο Γιώργος Λιανός είναι αυτός , ο οποίος θα αναλάβει την παρουσίαση μερικών παιχνιδιών. Το φετινό Survivor έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι. Από φέτος ο Σάκης Τανιμανίδης αποκτά βοηθό παρουσιαστή.

Ο Σάκης Τανιμανίδης λοιπόν, σύντομα θα υποδεχτεί τον Γιώργο Λιανό. Mετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θα συνεχίσουν να συνεργάζονται και στον Άγιο Δομίνικο.

Οι ανατροπές στο Survivor 2 δεν σταματούν ποτέ. Χθες, ανακοινώθηκε ξαφνικά η συμμετοχή του Γιώργου Λιανού στην παρουσίαση του reality επιβίωσης και η είδηση μας ξάφνιασε( αποδομούν τον Σάκη Τανιμανίδη)!

Μετά το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» ο Γιώργος Λιανός θα βρεθεί και πάλι κοντά στον Σάκη Τανιμανίδη αναλαμβάνοντας το δικό του ρόλο στο παιχνίδι κάνοντας τη συμμετοχή του να ξεχωρίσει με το δικό του στυλ και το χιούμορ του.

Γιώργος Λιανός

«Το έμαθα πολύ πρόσφατα, μια δυο μέρες. Περίμενα να πάρω το τελικό OK από την Acun Medya και ετοιμάζω βαλίτσες.

Το μεγάλο μου άγχος ήταν να αφήσω πίσω τα παιδιά μου και ο τρόπος επικοινωνίας.

Είμαι πολύ κολακευμένος για το γεγονός ότι σκέφτηκαν εμένα να πάω εκεί να βοηθήσω και τον Σάκη, να βοηθήσω να βγει όλο αυτό το μεγάλο πρότζεκτ.

Είναι μεγάλη χαρά που συμμετέχω στο νούμερο ένα πρότζεκτ αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση», δήλωσε ο Γιώργος Λιανός στην κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ