Ιωάννα Τούνη: Στις αρχές καταφεύγει για τη δημοσίευση της γυμνής φωτογραφίας της

Από το πρωί της Τετάρτης «πρωταγωνιστεί» σε μια σωρεία δημοσιευμάτων η Ιωάννα Τούνη, γυμνή, ξαπλωμένη στο κάθισμα ενός αυτοκινήτου. Aναπαραγωγών της επίμαχης φωτογραφίας δημοσίευσε αρχικά γνωστή εφημερίδα.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη «ανέβηκε» στο Instagram με την μορφή story από όπου και δημοσιεύθηκε αρχικά σε εφημερίδα χθες το πρωί και μετά σε διάφορες ιστοσελίδες.

Μπορεί η ίδια να αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις πρώτες ώρες ότι ήταν αυτή  – αφού το πρόσωπό της δεν φαινόταν – όμως τελικά μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της Νίκου Παπαντωνόπουλου και της δήλωσης  του επιβεβαιώθηκε ότι το μοντέλο απεικονίζεται στην επίμαχη φωτογραφία.

«Σε σχέση με σημερινά (σ.σ: χθεσινά) και πρόσφατα δημοσιεύματα που συσχετίζουν την εντολέα μου κυρία Ιωάννα Τούνη με άσεμνο υλικό που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο επισημαίνω πως έχει έχει ήδη προσφύγει στις διωκτικές αρχές και επίκεινται περαιτέρω δικονομικές ενέργειες με σκοπό την διαφύλαξη των δικαιωμάτων της και ιδίως της προσωπικότητας και της τιμής της». 

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει ήδη καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αυτό έγινε, προκειμένου να βρεθούν μετά από έρευνα τα «ίχνη» της δημοσίευσης και η διαδρομή της μέσα από συσκευή ή συσκευές ώστε να εντοπισθεί ποιος ήταν αυτός ή αυτοί που διέρρευσαν την συγκεκριμένη φωτογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ