Η Ηρα ψάχνει το νέο της φίλο

Η Ηρα, είναι μια πολύ κοινωνική ημίαιμη σκυλίτσα 3 ετών και 20 κιλών, που λαχταρά την ανθρώπινη επαφή ίσως περισσότερο από όλα τα σκυλιά του καταφυγίου μας!

Είναι πάντα η πρώτη που θα έρθει δίπλα σου να την χαϊδέψεις, κάνοντας σου είτε χαρές, είτε έχοντας το κεφαλάκι της ακουμπισμένο στο πόδι σου με το βλέμμα της καρφωμένο πάνω σου, σαν να σε παρακαλάει να την πάρεις μαζί σου.
Είχε βρεθεί τον Σεπτέμβρη του 16 στην Ακτή Νηρέως στη νότια Εύβοια, σοβαρά τραυματισμένη με διαμπερές τραύμα με είσοδο από τον θώρακά της και έξοδο από την αριστερή της ωμοπλάτη, με τη ζωή της να κινδυνεύει από προχωρημένη σηψαιμία.

Με ισχυρή αντιβίωση καταφέραμε να την σώσουμε, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε θεραπεία για το καλαζάρ καθώς έδειξε έναν χαμηλό θετικό δείκτη 1/200.
Ένα χρόνο μετά, πλήρως εμβολιασμένη, στειρωμένη, με τις επαναληπτικές της εξετάσεις για το καλαζαρ να είναι η μία αρνητική και η άλλη μόλις 1/100 η Ήρα ελπίζει να βρεθει σε ένα μόνιμο σπίτι που τόσο λαχταράει.

Θα είναι εξάλλου ένας εξαιρετικός σύντροφος για όποιον την κάνει κομμάτι της ζωής του!
Τηλ επικοινωνίας 6989659979 email: kymastrays@gmail.com

Βρίσκεται στην Εύβοια,αλλά μεταφέρεται εύκολα και στην Αθήνα. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και βιβλιάριο υγείας. Θα φέρει μικροτσίπ,το κόστος του οποίου επιβαρύνει τον νέο ιδιοκτήτη.

Φιλοζωικό Σωματείο Κύμης-Αλιβερίου «ΚΥΜΑ» www.kymastrays.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ