Ειρήνη Κολιδά: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας μετά το Survivor

Τη γνωρίσαμε μέσα από το Survivor όμως η συμμετοχή της έλαβε πρόωρα τέλος, λόγω τραυματισμού που είχε. Η Ειρήνη Κολιδά ήταν ιδιαίτερα άτυχη καθώς το τροχαίο και το χτύπημα στα πλευρά της κόστισε το μέλλον της στο reality.

Μιλώντας στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη, η γυμνάστρια ερωτήθηκε μεταξύ άλλων αν έχει επανέλθει πλήρως μετά το τροχαίο: «Όχι, όχι. Τα πλευρά που έσπασα έδεσαν και μέσα σε ένα τρίμηνο δεν πονούσα καθόλου. Το ξέχασα, δηλαδή. Όμως, μου παρουσιάστηκαν διάφορα θέματα υγείας, που δεν είναι αμελητέα, τα οποία αντιμετωπίζω ακόμα και σήμερα και θα υπάρχουν και στο μέλλον. Είμαι πεισματάρα, δεν το βάζω κάτω και θα το παλέψω. Αυτά τα θέματα προήλθαν από το τρακάρισμα!».

«Το ένα πρόβλημα ειδικά είναι σοβαρό. Όμως, δεν θέλω να αναφερθώ λεπτομερώς, να πω τι και πώς. Βασικά, δεν θέλω να γεμίσω τον κόσμο με αρνητική ενέργεια, να βγαίνω και να κλαίγομαι. Επιλέγω την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Προτιμώ να κάνω τους άλλους να χαμογελούν, παρά να με λυπούνται. Γι’ αυτό δεν μιλάω γι’ αυτά», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ