Auto - Moto

Jaguar… για λίγους! Νέα και περιορισμένης παραγωγής η XE Reims Edition! video

Jaguar… για λίγους! Νέα και περιορισμένης παραγωγής η XE Reims Edition! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έρχεται αλλά… δεν θα την απολαύσουν πολλοί! Η περιορισμένη έκδοση της Jaguar XE με τον κωδικό Reims Edition, είναι η πρώτη σε μια σειρά από τις αποκαλούμενες ‘Jaguar Factory Specials’, οι οποίες θα διαθέτουν η καθεμία το δικό της ταμπεραμέντο.

Η XE Reims Edition ονομάστηκε έτσι για τον εορτασμό της νίκης της Jaguar D-Type το 1954 στις 12 ώρες του Reims και χρησιμοποιεί το επίσημο χρώμα Racing Blue του κατασκευαστή, το οποίο προηγουμένως χρησιμοποιείται μόνο σε κορυφαία μοντέλα όπως τα περιορισμένης παραγωγής XKR-S και XFR.

«Παιχνιδάκι» οι μηχανές! Η πιο «καυτή αμαζόνα» τρελαίνει κόσμο! video

Προσφέρονται αποκλειστικά με κινητήρα βενζίνης P2 2.0 Ingenium στην έκδοση R-Dynamic S, ενώ η XE Reims Edition θα διαθέτει μαζί με το μπλε χρώμα, μαύρη οροφή, μαύρα καπάκια καθρεπτών, μαύρα ένθετα και μαύρες ζάντες 19 ιντσών.

Δείτε την νέα, εκπληκτική Jaguar

Η Jaguar είναι… κούκλα και μέσα!

Άλλα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν φιμέ κρύσταλλα, θερμαινόμενα καθίσματα, θερμαινόμενο τιμόνι και αυτόματο πλύσιμο προβολέων. Η περιορισμένη έκδοση των 200 μονάδων ακολουθεί τα χνάρια της XE που είδαμε τον Φεβρουάριο.

Σοκ και δέος! Όσο ένα σπίτι στοιχίζει η συντήρηση μιας Bugatti Veyron! video

Η ανανέωση περιελάμβανε έναν βελτιωμένο σχεδιασμό, ένα καλύτερα εξοπλισμένο εσωτερικό και ένα πακέτο συστημάτων υποβοήθησης προσανατολισμένα προς τον οδηγό. Αρκετή από την τεχνολογία που χρησιμοποιείται είναι δανεισμένη από την I-Pace. Η Jaguar XE Reims Edition αναμένεται να είναι ακριβότερη σε σχέση με την XE.

https://www.youtube.com/watch?v=vXnMP7iQUbQ

Η Jaguar ελπίζει πως η XE Reims Edition θα ενισχύσει τις πωλήσεις της φίρμας τα επόμενα χρόνια. Το 2016 πωλήθηκαν 24.461 μονάδες στην Ευρώπη, ενώ το 2018 πωλήθηκαν μόνο 10.877 μονάδες.

ΜV Agusta Superveloce 800: Αντέχετε να δείτε… αυτή την παρουσίαση; video

Συγκριτικά, υπήρχαν 106.991 BMW Σειρά 3 που πωλήθηκαν στην Ευρώπη πέρυσι. Η επικράτηση της Jaguar D-Type το 1954 στις 12 ώρες του Reims, ανήκει όπως λέει και το newsauto κατά κύριο λόγο στους Ken Wharton και Peter Whitehead οι οποίοι κάλυψαν πάνω από 2.000 χιλιόμετρα με μέση ταχύτητα 170 km/h.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X