Media

«Καγιά, Κουλιανού και Κουντουρά έβγαλαν ένα χαλί λεφτά από το μόντελινγκ»! video

«Καγιά, Κουλιανού και Κουντουρά έβγαλαν ένα χαλί λεφτά από το μόντελινγκ»! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο Happy Day και τον Δημήτρη Παπανώτα έδωσε συνέντευξη ο Έλιο Αλνέττι, ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων, που έβγαλε στο χώρο τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα.

«Τα 90s ήταν η μεγάλη έξαρση των μοντέλων, είχαν επισκιάσει τους ηθοποιούς και άλλους stars. Οι Ελληνίδες δεν είναι τόσο πειθαρχημένες όσο τα αγόρια. Υπήρχε και η σκέψη ότι… θα δουλεύω μέχρι να βρω έναν καλό γαμπρό. Μοντέλο δεν γίνεσαι απαραίτητα επειδή κέρδισες ένα παιχνίδι ή πήρες τίτλο στα καλλιστεία. Η αγορά στην Ελλάδα δεν μπορεί να δεχτεί plus size μοντέλα. Πιστεύω ότι τα νέα μοντέλα έρχονται για το χαρτζιλίκι και δεν το βλέπουν μακροπρόθεσμα. Ενώ δεν έχουν κάνει τίποτα σε παίρνουν τηλέφωνο και σε ρωτάνε πόσα και πότε θα πληρωθούν.

Χαμός στον αέρα! Τους ξέφυγε ότι παίρνει 30.000 ευρώ Ηλιάνα Παπαγεωργίου! video

Η Βίκυ Καγιά ήταν στο Παρίσι όταν έμαθε ότι ανοίγω πρακτορείο και μου τηλεφώνησε ότι θέλει να είναι στο team μου. Η Βίκυ αντιμετώπισε αυστηρές κριτικές και απόρριψη. Ήταν στη Νέα Υόρκη σε ουρά με 1000 μοντέλα και περίμενε να την επιλέξουν. Τα κορίτσια μοντέλα έπαιρναν μέχρι και 3 εκατομμύρια δραχμές για μια πασαρέλα. Η Βίκυ Καγιά, η Βίκυ Κουλιανού και η Έλενα Κουντουρά έβγαλαν πολλά λεφτά από το μόντελινγκ», είπε μεταξύ άλλων ο Έλιο Αλνέττι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X