Show Biz

Καινούργιου για Μπιμπίλα: «Έκλαιγα από ντροπή και με πήρες αγκαλιά χωρίς να με γνωρίζεις»

Καινούργιου για Μπιμπίλα: «Έκλαιγα από ντροπή και με πήρες αγκαλιά χωρίς να με γνωρίζεις»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η παρουσιάστρια του Open, Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξέφρασε τη στήριξή της στον Σπύρο Μπιμπίλα, για την «επίθεση» που δέχτηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη με τον χαρακτηρισμό «μέτριος ηθοποιός» .

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ένα άγνωστο σκηνικό από τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα στην τηλεόραση και έγραψε σε InstaStory:

«Υπέροχε Σπύρο μου… Γίνομαι ξανά 18 ετών…Θυμάμαι να εργάζομαι τότε στο Τηλεάστυ και να έρχομαι στα παρασκήνια της παράστασης για να πάρω συνέντευξη από τους συντελεστές… Έτρεμα σαν το ψάρι… Πρώτη φορά κρατούσα μικρόφωνο στη ζωή μου! Γνωστή πρωταγωνίστρια τότε μου κάνει επίπληξη για την απειρία μου, μου βάζει τις φωνές και εγώ αρχίζω να κλαίω από ντροπή. Χωρίς καν να με γνωρίζεις έρχεσαι, με παίρνεις αγκαλιά και της λες τι σου φταίει το κορίτσι; τη δουλειά του κάνει» έγραψε η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε», που έχει φιλοξενήσει τον πρόεδρο του Σωματείου ηθοποιών πολλές φορές στην εκπομπή της και δεν κρύβει την εκτίμησή της στο πρόσωπό του.

«Για μένα όπως και για πολλούς φίλους δεν δικαιώνεσαι τώρα. Πάντα ήσουν στην κορυφή. Γιατί είσαι υπέροχος και κύριος σε όλα» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram με τον Σπύρο Μπιμπίλα να απαντάει με μία ανάρτηση στο Facebook: «Σ’ ευχαριστώ γλυκειά μου Κατερίνα που θυμάσαι και θυμίζεις….Στον “όμορφο” κόσμο μας πολλοί ξεχνάνε και τι έκαναν και ποιοι τους ευεργέτησαν…Όμως τώρα η άνοιξη θα ξανάρθει».

Η ανακοίνωση του Open στον Αλέξη Κούγια για την Κατερίνα Καινούργιου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X