Καιρός

Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα πέσουν βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα πέσουν βροχές, καταιγίδες και χαλάζι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίζει ο καιρός και την Τρίτη, σύμφωνα με τις προβλέψεις της meteo.gr.  Όμβροι, βροχοπτώσεις και καταιγίδες από τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας και μετά, κυρίως στα ηπειρωτικά. Τοπικές χαλαζοπτώσεις σε ορεινά κυρίως τμήματα. Βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 αρχικά αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις. Πυκνότερες θα είναι οι νεφώσεις στα βορειοδυτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Τις μεσημεριανές ώρες οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας όμβρους, βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες, φαινόμενα που θα επηρεάσουν επίσης νησιωτικά τμήματα του Ιονίου και του Βορειοανατολικού Αιγαίου και ενδεχομένως τη Ρόδο. Παροδικές χαλαζοπτώσεις θα εκδηλωθούν σε ορεινά κυρίως τμήματα της ηπειρωτικής χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 28 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 33, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από 16 έως 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 32 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 20 έως 33 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν σε ολόκληρη τη χώρα βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με παροδικές αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρης βροχής ή τοπικών όμβρων. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας προοδευτικά θα αυξηθούν, δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X