Καιρός

Κακοκαιρία στην Αττική: Βροχή- κεραυνοί και μαύρος ουρανός

Κακοκαιρία στην Αττική: Βροχή- κεραυνοί και μαύρος ουρανός
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ξεκίνησε από το μεσημέρι η βροχή σε πολλές περιοχές της Αττικής, με τους μετεωρολόγους να έχουν ενημερώσει από χθες για επιδείνωση του καιρού. Η αστάθεια του καιρού συνεχίστηκε και την Πέμπτη, με βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας συνθέτοντας ένα φθινοπωρινό σκηνικό.

Από νωρίς το μεσημέρι τα μαύρα σύννεφα έκαναν την εμφάνισή τους πάνω από τον ουρανό της Αττικής, ενώ λίγο πριν τις 15:00 η βροχή ξεκίνησε σε αρκετές περιοχές όπως το κέντρο της Αθήνας, το Καματερό, η Φιλαδέλφεια, το Γαλάτσι, το Μενίδι, τα Ιλίσια κ.α.

Αυτές οι περιοχές θα πληγούν με βροχές και καταιγίδες 

Συνεχίζεται η αστάθεια και την Πέμπτη 28/05, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr. Οι ασθενείς τοπικές βροχές που σημειώθηκαν έως το πρωί, κατά κύριο λόγο στο Αιγαίο και στην Κρήτη, θα επεκταθούν σταδιακά στην υπόλοιπη χώρα και θα ενισχυθούν ενώ κατά τόπους θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.

Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως στις νησιωτικές και παράκτιες περιοχές έως το μεσημέρι και στη Θράκη το μεσημέρι και απόγευμα. Τα φαινόμενα προς το βράδυ θα περιοριστούν στα βόρεια τμήματα της χώρας και θα εξασθενήσουν.

Δείτε ακόμη:

Στο υπουργείο Οικονομικών οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Ελευσίνας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X