Καιρός

Καλλιάνος: Έρχεται μίνι χειμώνας με κρύο και καταιγίδες

Καλλιάνος: Έρχεται μίνι χειμώνας με κρύο και καταιγίδες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επιστρέφει ο χειμώνας τις επόμενες ημέρες με βροχές, καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας και θυελλώδεις ανέμους.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Γιάννη Καλλιάνου, αύριο Τρίτη (30/3) και μεθαύριο Τετάρτη, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα, από τη Θεσσαλία δηλαδή και νοτιότερα και την ανατολική Πελοπόννησο συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής θα έχουμε τοπικές βροχές.

Στο Αιγαίο θα είναι έντονα τα φαινόμενα, με την Τετάρτη να είναι μια δύσκολη μέρα για τις Κυκλάδες και την Κρήτη καθώς ειδικά στην Κρήτη αναμένονται πολύ ισχυρές καταιγίδες.

Τρίτη και Τετάρτη στην ανατολική και τη νότια Ελλάδα ο καιρός θα είναι άστατος κατά διαστήματα με πολλές βροχές και τοπικές καταιγίδες. Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την κεντροανατολική Στερεά, Εύβοια και περιοχές των σποράδων, στην ανατολική Πελοπόννησο και κυρίως στο κεντρικό και το νότιο Αιγαίο θα έχουμε μπόρες βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Ισχυρά τα φαινόμενα στην Κρήτη

Συστήνεται μάλιστα ιδιαίτερη προσοχή στην βόρεια Κρήτη γιατί παρεά με βροχές και τις καταιγίδες αναμένονται ισχυροί βοριάδες έως και 8 με 9 μποφόρ τοπικά. Ο συνδυασμός θυελλωδών ανέμων και καταιγίδων πιθανόν να δημιουργήσουν προβλήματα στην Κρήτη, εκτίμηση ο μετεωρολόγος.

Την ίδια ώρα στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι πάρα πολύ καλός καιρός. Θα πέσει μεν η θερμοκρασία αλλά θα έχουμε μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Το Σαββατοκύριακο θα θυμίζει άνοιξη

Στη συνέχεια ο καιρός βελτιώνεται θεαματικότητα και πάμε για ένα σαββατοκύριακο με τον υδράργυρο να ξεπερνάει και τους 22 βαθμούς κελσίου σε αρκετές πεδινές περιοχές της χώρας και τα διαστήματα με ηλιοφάνεια βέβαια πάντα θα είναι πάρα πολύ μεγάλα. Το Σαββατοκύριακο πραγματικά θα θυμίζει άνοιξη.

Ιταλία – Κορονοϊός: 12.916 νέα κρούσματα, 417 θάνατοι

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X