Καμίνης για Μπουτάρη: Είναι πραγματικός πατριώτης

Ο Γιώργος Καμίνης, εξέφρασε τη στήριξή του στο πρόσωπο του Γιάννη Μπουτάρη μετά τη σφοδρή κριτική που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Καμίνης χαρακτήρισε τον κ. Μπουτάρη «πραγματικό πατριώτη», με αφορμή τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του τελευταίου, σχετικά με το όνομα «Μακεδονία» του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης.

«Πατριωτικό δεν είναι να καπηλεύεσαι ονόματα, αισθήματα και σύμβολα, παγιώνοντας 27 χρόνια τώρα, σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, τη χειρότερη επιλογή για τη χώρα σου. Πατριωτικό είναι να υπηρετείς με ρεαλισμό τα συμφέροντα του λαού. Ο Γ. Μπουτάρης είναι πραγματικός πατριώτης», έγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων στον λογαριασμό του στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι με δηκτικό τρόπο σχολίασε νωρίτερα ο Σταύρος Θεοδωράκης την όλη συζήτηση που έχει προκληθεί από τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη, σχετικά με την αλλαγή του όρου «Μακεδονία» στο αεροδρόμιο της πόλης και τα ΚΤΕΛ.

«Κάποιοι συνεχίζουν να ασχολούνται με τις δηλώσεις Μπουτάρη – παραποιώντας τις κιόλας – ενώ στην άκρη του Αιγαίου και της Κύπρου οι Τούρκοι στήνουν παγίδες. Σαν τους στρουθοκάμηλους που αρνούνται να δουν τους πραγματικούς κινδύνους», αναφέρει ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ενώ διαδηλωτές σήμερα το μεσημέρι με αφορμή τις δηλώσεις του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και την αλλαγή των ονομάτων στα ΚΤΕΛ και το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Φώναζαν «Μπουτάρη, Καμίνη, φορέστε τα μίνι» και διαδοχικά «Παραιτήσου».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ