Καμμένος: «Λάβρος» για Ζάεφ – Ντιμιτρόφ! «Μη μας εξοργίζετε»

Έξαλλος ο Πάνος Καμμένος, με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις που γίνονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα -από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Ζάεφ, αλλά και τον ΥΠΕΞ Ντιμιτρόφ.

Στην αντεπίθεση ο Καμμένος

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε με σκληρά λόγια για τις δηλώσεις των υψηλόβαθμων Σκοπιανών αξιωματούχων στην παρέμβαση του κατά την διάρκεια της Άτυπης Συνόδου των ΥΠΑΜ της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη.

O Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συμμετείχε στην Άτυπη Σύνοδο Υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη.

Στην παρέμβασή του επεσήμανε ότι οι Σκοπιανοί αξιωματούχοι, ο ίδιος ο πρωθυπουργός τους και ο Υπουργός Εξωτερικών, με προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας δυναμιτίζουν οποιαδήποτε προσπάθεια εξεύρεσης λύσης. Η αναφορά σε «μακεδονικό έθνος» είναι αντίθετη σε κάθε συμφωνία. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να εξοργίζουν τον ελληνικό λαό, ο οποίος θα έχει τον τελικό λόγο, ανεξάρτητα από το δημοψήφισμα και τις συνταγματικές αλλαγές στα Σκόπια.

Έρευνα: Το 57% των Σκοπιανών στηρίζει την συμφωνία των Πρεσπών!

Όπως έγραψε το OnAlert.gr άπιαστο για τουλάχιστον ακόμη έναν χρόνο θα είναι για τα Σκόπια το όνειρο της ένταξης στην Ε.Ε. και στους υπόλοιπους θεσμούς. Η είδηση βγήκε κατά τη διάρκεια του δείπνου εργασίας των Ευρωπαίων υπουργών Άμυνας που πραγματοποιείται στη Βιέννη και μάλιστα από τα πιο “αρμόδια χείλη” της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκείνα της Φεντερίκα Μογκερίνι.

Αυτό το χρονοδιάγραμμα φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να έδωσε κατά τη διάρκεια του δείπνου εργασίας, που είχε ως κύρια αντζέντα την εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα Δυτικά Βαλκάνια, στο πλαίσιο της Κοινής Πολιτικής Άμυνας και Ασφάλειας (ΚΠΑΑ) της ΕΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ