Καρφιά για την Eurovision και τη Γιάννα Τερζή: «Την άφησαν να εκτεθεί! Είναι άσχετοι»

Άγρια καρφιά σήμερα στο Πρωινό για την ελληνική συμμετοχή στον ημιτελικό της Eurovision. Η Γιάννα Τερζή δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό και η απογοήτευση είναι μεγάλη για όλους.

Αντίθετα η συμμετοχή της Κύπρου με την Ελένη Φουρέιρα στοχεύει πλέον στη νίκη! Στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της μίλησαν έξω από τα δόντια.

Κώστας: Πήγε ξυπόλητη στ’ αγκάθια, την άφησαν να εκτεθεί.

Φαίη: Απογοητεύτηκε η ίδια και ήταν σαν εκείνη την ώρα να μην έδωσε το 100% του εαυτού της. Εδώ και τρία χρόνια έλεγε η Φουρέιρα ότι θέλει να πάει. Στείλε τη αφού την έχεις δει επί σκηνής τι κάνει στα νυχτερινά μαγαζιά που εργάζεται. Αυτό έκανε και χθες. Δηλαδή την έβλεπες, την είχες, ήθελε να πάει και της έλεγες δεν θέλουμε, θέλουμε να κάνουμε διαγωνισμό.

Eurovision: Στον τελικό η Κύπρος-Αποκλείστηκε η Ελλάδα

Θέμης: Το ήξεραν εδώ και μήνες έπρεπε να είχαν πει: πώς θα το στηρίξουμε ρε παιδιά αυτό το πράγμα; Η ίδια η Γιάννα έπρεπε να στελεχώσει την εμφάνισή της με επαγγελματίες για να την βγάλουν καλή πάνω στη σκηνή.

Φαίη: Δεν ξέρω ποιοι είναι οι άνθρωποι εκεί που αποφασίζουν, είναι λάθος η όλη τους προσέγγιση και προφανώς τα βλέπουν λάθος. Ξαναλέω, όταν έχεις τη Φουρέιρα και βλέπεις αυτή την εικόνα, λες θα το κάνω και κάτι θα κερδίσω. Δεν μπορείς μετά να λες πάμε σε πρόχειρο διαγωνισμό. Από εκεί και πέρα άστο.

Κώστας: Τα τελευταία χρόνια η ΕΡΤ λέει ότι το κάνουμε υποχρεωτικά.

Φαίη: Ας βάλουν τον Θέμη που ξέρει να τους πει πέντε πράγματα. Είναι άσχετοι! Είναι άσχετοι, συγγνώμη!

Κώστας: Η ΕΡΤ δεν νομίζω ότι χάρηκε πολύ με τη νίκη της Φουρέιρα χθες. Εμένα αυτό που μου εξέπεμψαν οι σχολιαστές, δεν είπαν ούτε μία στιγμή μπράβο στην Κύπρο. Δεν είπε κανείς μπράβο Ελένη πάμε να κερδίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ