Media

«Καρφιά» του Αντώνη Λουδάρου κατά της κριτικής επιτροπής του J2US

«Καρφιά» του Αντώνη Λουδάρου κατά της κριτικής επιτροπής του J2US
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η κριτική επιτροπή του J2US είχε κάποια νεύρα το περασμένο Σάββατο (21/11) και αυτό φάνηκε στις βαθμολογίες που έβαλε στους διαγωνιζόμενους του λαμπερού show και δεν άρεσε σε όλους η κριτική που ασκήθηκε!

Ο Αντώνης Λουδάρος είναι ένας από τους διαγωνιζόμενους του J2US και εμφανίστηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» όπου και μίλησε για το show! Μέσα σε όλα, ο ηθοποιός μίλησε για τις βαθμολογίες που δόθηκαν το Σάββατο και από ότι φάνηκε δεν του άρεσαν αυτά που ακούστηκαν από τον Γιώργου Θεοφάνους αλλά και από τους κριτές!

«Εγώ δεν αποκλείω να φύγω και το Σάββατο. Κριθήκαμε για την εμφάνισή μας, κριθήκαμε για το πώς στήθηκε αυτό το πράγμα, κάτι που δεν ήταν στο χέρι μας. Ούτε το τι ρούχα φορέσαμε ήταν ακριβώς στο χέρι μου. Είμαστε σε καραντίνα, δεν μπορούμε να έχουμε ό,τι ρούχο μας κατέβει στο κεφάλι. Δεν ήξερα ότι είμαι στο Style Me Up και ότι διαγωνίζομαι για τα ρούχα. Νόμιζα ότι διαγωνίζομαι για τη φωνή.

Το τραγούδι δεν το επέλεξα εγώ, το επέλεξε η παραγωγή. Μου είχαν ζητήσει ένα άλλο τραγούδι να πω, αλλά δεν προλάβαινα να το μάθω. Ένα που το ήθελε ο Νίκος αλλά δεν προλάβαινα γιατί ήταν αραβικά.

Δεν με ενοχλεί να μην αρέσεις, αλλά όταν μου λένε αυτό δεν ήταν καν για 5, μου είναι λίγο στενάχωρο. Κάτι δεν καταλαβαίνω καλά και αναφέρομαι στην κριτική που έκανε ο Γιώργος Θεοφάνους, που είπε «απορώ πώς τους δώσατε και αυτό τον βαθμό, ήταν κάτω από 5 να πάρουν». Αν εμείς ήμασταν κάτω από 5…», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Λουδάρος και ξεκάθαρα πέταξε τα καρφιά του στους κριτές αλλά και στην παραγωγή!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Άντζυ Σαμίου: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από ιερωμένο»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X