Καταιγιστικές εξελίξεις στη διπλή δολοφονία της Κύπρου: Βρέθηκε το φονικό «όπλο– μαχαίρι»

Η Αστυνομία μετά από υπόδειξη του 33χρονου, που τελεί υπό 8ημερη κράτηση, εντόπισε τα ρούχα του δράστη και το φονικό όπλο – μαχαίρι σε χώρο στο πατρικό του σπίτι στη Λευκωσία. Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του ζεύγους Γι ώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου στην Κύπρο.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο 33χρονος κατονόμασε και δεύτερο άτομο ως τον συνεργό του. Το άτομο που κατονόμασε ο 33χρονος προέρχεται από το στενό του περιβάλλον.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σε αναγνωριστική παράταξη που έγινε στο ΤΑΕ Λευκωσίας, ο ανήλικος γιος του δολοφονηθέντος ζεύγους αναγνώρισε τον 33χρονο ως το άτομο που βρισκόταν στο σπίτι του το βράδυ του εγκλήματος.

Ο γιος του ζευγαριού αναγνώρισε τον 33χρονο

Νωρίτερα σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Πολίτης» ο 15χρονος γιος του ζευγαριού που δολοφονήθηκε την περασμένη εβδομάδα αναγνώρισε τον 33χρονο που κρατείται ως ύποπτος.

Η διαδικασία της αναγνώρισης έγινε το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος γιος του δολοφονηθέντος ζεύγους μετέβη σήμερα στο Τμήματος Ανίχνευσης Εγκλημάτων και έδωσε κατάθεση ως βασικός μάρτυρας, συνοδευόμενος από παιδοψυχίατρο και οικεία του πρόσωπα.

Χθες στο Δικαστήριο αναφέρθηκε ότι ο 15χρονος είχε πει στην Αστυνομία ότι ο ένας από τους δύο δράστες που του μίλησε, είχε ακάλυπτο πρόσωπο και μούσι. Επίσης , είχε αναφέρει ότι το πρόσωπο αυτό του είπε πως έχει έναν γιο και γι’ αυτό και δεν θα τον πείραζε.

Μαρτυρία – φωτιά για τον 33χρονο ύποπτο του διπλού φονικού στην Κύπρο – «Αύριο θα είμαι πλούσιος» είπε σε συγγενή του

Ο 33χρονος βασικός ύποπτος της στυγερής δολοφονίας στην Κύπρο μια μέρα πριν το φονικό φέρεται να είχε την εξής συνομιλία με συγγενικό του πρόσωπο.

Ύποπτος: Αύριο θα είμαι πλούσιος, θα αγοράσω όλα τα σπίτια εδώ και θα σας βγάλω έξω από το σπίτι

Συγγενής: Που θα βρεις τα λεφτά;

Ύποπτος: Θα πάω να κάνω μια δουλειά. Είναι σίγουρη αυτή η δουλειά γιατί έχουμε άνθρωπο από τη μέσα πλευρά. Θα έχει άνθρωπο μέσα στο σπίτι και θα μας βοηθήσει.

Σε δυο νέες συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, σε σχέση με το διπλό φονικό στον Στρόβολο, μετά από την πεντάωρη κατάθεση που έδωσε ο 33χρονος συλληφθείς.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 23χρονο αδερφό και την 21χρονη συμβία, του 33χρονου. Τα δυο πρόσωπα αναμένεται να ανακριθούν το βράδυ της Παρασκευής (27/4) και το Σάββατο (28/4) θα παραπεμφθούν στο επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας για να ζητηθεί διάταγμα προσωποκράτησης τους.

Δείτε ακόμη:

Διπλό φονικό στην Κύπρο: Δύο αδέρφια κατονόμασε ως συνεργούς ο 33χρονος- Οι αντιφάσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ