Κατάντησε -κακή- κωμωδία ο Λιάγκας: Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά όταν τον είδε να κάνει τον Κούρκουλο

Ο Λιάγκας ενώ μιμείται τον Νίκο Κούρκουλο στο "Ορατότης μηδέν"

Αυτός ο Γιώργος Λιάγκας δεν λέει να σταματήσει να μας εκπλήσσει. Δυσάρεστα. Η Late Night εκπομπή του στον ΑΝΤ1 ξεκίνησε πραγματικά άσχημα με το άστοχο stand up comedy στην έναρξη των εκπομπών να δέχεται -όχι άδικα- τα αρνητικά σχόλια από όλους.

Μπορεί ορισμένα πράγματα να βελτιώθηκαν σε ότι αφορά τη ροή της εκπομπής, όμως εξακολουθούμε να απορούμε με ορισμένες από τις επιλογές του παρουσιαστή. Μία εξ αυτών ήταν και στην χθεσινή, όταν ο Γιώργος Λιάγκας μετά από μία ιδιαίτερα επιτυχημένη συνέντευξη με τον Πέτρο Κωστόπουλο, κατάφερε να «καταστρέψει» ότι είχε προηγηθεί.

Μιλώντας για το θέατρο  και το ρόλο που πρόκειται να έχει ο Πέτρος Κωστόπουλος (κι όμως καλά διαβάζετε) , οι δύο τους έφτασαν να συναγωνιστούν στο ρόλο του Νίκου Κούρκουλου στην ταινία «Ορατότης μηδέν» και τη θρυλική σκηνή του δικαστηρίου.

Τα σχόλια είναι περιττά και απορούμε πόσες λήψεις και πόσα cuts χρειάστηκαν για να παιχτεί το συγκεκριμένο βίντεο στον αέρα της εκπομπής.  Το μακιγιάζ και η ερμηνεία και των δύο δεν χρειάζεται ιδιαίτερο σχολιασμό.

Ας αρκεστούμε στην έκφραση της πρώην συζύγου του παρουσιαστή, μόλις τον είδε να λέει το «Όχι άλλο κάρβουνο». Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά εκφράζει άπαντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ