Καταρρακωμένη η Αθηνά Ωνάση-Τι έχει συμβεί;

Σημαντικές εξελίξεις έφερε η νέα χρονιά για την Αθηνά Ωνάση. Τα μεγάλα site της Λατινικής Αμερικής γράφουν μακροσκελή κείμενα για την κακή ψυχολογική της κατάσταση, χαρακτηρίζοντάς την «καταρρακωμένη».

Ένας από τους κυριότερους παράγοντες είναι πως μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον Αλβάρο, ο Βραζιλιάνος ιππέας αναμένεται να αρραβωνιαστεί με την καλλονή σύντροφο του!

Σύμφωνα με το Λοιπόν εκτός αυτού, ένα από τα αγαπημένα άλογα της πάσχει από μυασθένεια και οι γιατροί κάνουν συνεχείς προσπάθειες, ώστε να μη μείνει παράλυτο. Πρόκειται για ένα μεγάλο σε ηλικία άλογο που εδώ και χρόνια έχει αποσυρθεί από τα αγωνιστικά του καθήκοντα, ωστόσο η Αθηνά είναι ιδιαίτερα συνδεδεμένη μαζί του, μιας και το είχε από πολύ μικρή ηλικία και κέρδισε πολλές νίκες με αυτό.

Η «χρυσή» κληρονόμος είναι τελείως αντίθετη στη λογική που επικρατεί στα μεγάλα ιπποφορβεία παγκοσμίως «Σκοτώνουν τα άλογα πριν γεράσουν». Και για αυτό το λόγο έχει ήδη δαπανήσει αρκετές χιλιάδες δολάρια προκειμένου το γέρικο άλογο να παραμείνει στη ζωή.

Τώρα, οι εκπαιδευτές προσπαθούν να την πείσουν να προχωρήσει σε ευθανασία του ζώου, ωστόσο εκείνη μέχρι στιγμής είναι ανένδοτη και το μόνο που ζητά από τους κτηνιάτρους είναι να κάνουν ό,τι είναι δυνατό προκειμένου το άλογο να μην υποφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ