Κατερίνα Καινούργιου: Το δημόσιο ξέσπασμα για την εμπλοκή της στο κύκλωμα της κόκας (video)

Ήδη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε να παίρνει τα δικά της μέτρα για την εμπλοκή της στο κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι. Το όνομά της μπορεί να μην υπήρχε άμεσα πουθενά, όμως σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας βρέθηκε η φωτογραφία της χωρίς να έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση.

Απειλεί με μηνύσεις η Καινούργιου για το καρτέλ της κόκας του Κολωνακίου

Σήμερα λοιπόν μέσα από τον αέρα της εκπομπής της στο Epsilon τοποθετήθηκε ανοιχτά και εξήγησε για την απόφασή της να κινηθεί νομικά.

«Κινήθηκα νομικά γιατί από το τίποτα, από το πουθενά, βλέπω τη φωτογραφία μου γιατί νόμιζε ότι ο επιχειρηματίας είναι ένας πρώην μου. Βλέπω ξαφνικά τη φωτογραφία μου σε ένα εξώφυλλο τραγικό, κίτρινο, απαράδεκτο, το οποίο δεν με αφορά κιόλας και να βλέπω τη φωτογραφία μου μόνο και μόνο για να πουλήσει το εξώφυλλο; Τι δουλειά έχει να κρέμεται στα περίπτερα η φωτογραφία μου, επειδή ήμουν με τον πρώην σύντροφό μου, ο οποίος ούτε αυτός είχε καμία σχέση! Μιλάμε για αλητείες! Αυτά τα πράγματα είναι ασύλληπτα!

Αναγκάστηκα να κινηθώ νομικά γιατί ξαφνικά υπάρχει η φωτογραφία μου σε ένα θέμα που δεν με αφορά και δεν έχω καμία σχέση! Αν είναι ποτέ δυνατόν! Ρώτησαν εμένα ή την οικογένειά μου η οποία μπορεί να πήγε στα περίπτερα και να είδε ξαφνικά τη φωτογραφία μου με ένα τίτλο, επειδή μπερδεύτηκαν με έναν πρώην σύντροφό μου; Σας παρακαλώ! Έκλαιγα όλο το Σαββατοκύριακο! Καταλαβαίνουμε που είναι το ηθικό και που η δημοσιογραφική αλητεία»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ