Η Κατερίνα Παπακώστα κατά Μπογδάνου και Τατσόπουλου: Ξύσαμε πάτο

Τατσόπουλος και Μπογδάνος για μία  χούφτα… δημοσιότητα, επιτέθηκαν με φθηνό και ανοίκειο τρόπο στη Νατάσσα Μποφίλιου με αφορμή συνέντευξή της, όπου δήλωνε πως ψάχνει ηγέτη να βγει μαζί του στο βουνό, πως η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι δικτατορία και πως αν και ψηφίζει ΚΚΕ είναι τροτσκίστρια.

Το δικαίωμα στην έκφραση του κάθε πολίτη βγήκαν και το λοιδόρησαν βάρβαρα δύο εξυπνάκηδες, που καιρό τώρα είναι εκτός δημοσιότητας και ο ένας ψάχνει… τρύπα να διεισδύσει εκ νέου, ενώ ο άλλος πηγαίνει από κωλοτούμπα σε κωλοτούμπα και από τις μισές Αθηναίες που έριξε στο κρεβάτι του,  έφτασε στη λοιδορία της τραγουδίστριας (λέτε να εκδίδει κανένα βιβλίο;), για να συνεχίσει ταχύτερα το απότομα κατηφορικό μονοπάτι που πήρε.

Η άθλια επίθεση επίθεση κατά της Μποφίλιου εξόργισε την Κατερίνα Παπακώστα, που αναρωτήθηκε μέσω Twitter «από πότε η ελεύθερη έκφραση άποψης αποτελεί άλλοθι για ανοίκειες προσωπικές επιθέσεις» και δήλωσε: «Λυπάμαι, ξύσαμε πάτο».

Κάποιοι σκάβουν να πάνε παρακάτω, θα προσθέσει ο eretikos.gr

 Ολόκληρο το tweet της Κατερίνας Παπακώστα:
«Η Ν.Μποφίλιου ανήκει στους καλλιτέχνες που μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά στην ψυχή κ στα ρούχα μας. Με ξενίζει η μανία που κατέκλυσε την δημ.συζήτηση για τις δηλώσεις της Η ελεύθερη έκφραση άποψης από πότε αποτελεί άλλοθι για ανοίκειες προσωπικές επιθέσεις.Λυπάμαι,ξύσαμε πάτο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ