Media

Κάτι έχουν πάθει οι Τούρκοι – Χακάρουν λογαριασμούς Ελλήνων ηθοποιών

Κάτι έχουν πάθει οι Τούρκοι – Χακάρουν λογαριασμούς Ελλήνων ηθοποιών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τούρκοι χάκερς, φαίνεται, πως έχουν εξαπολύσει διαδικτυακές επιθέσεις κατά Ελλήνων celebrities και οι λογαριασμοί στο Instagram φαίνεται πως διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο αφού ήδη δυο ηθοποιοί έχουν δεχτεί επίθεση!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος ήταν πολύ ενεργός το τελευταίο διάστημα στο Instagram καθώς θέλει να προάγει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής ο οποίος βασίζεται σε απλές συνήθειες που κάνουν την καθημερινότητα μας καλύτερη, είδε πως ο λογαριασμός του δέχτηκε επίθεση καθώς Τούρκοι χάκερς ανέλαβαν τον λογαριασμό τους και τώρα ο Μέμος Μπεγνής αποκαλύπτει στην εκπομπή«Το Πρωινό» πως δεέχτηκε επίθεση!

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως παρόλο που ι απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δεν έχει καταφέρει να πάρει πίσω τον λογαραισμό του και περιμένει να δει τι θα γίνει!

Οι χάκερς στέλνουν ένα email το οποίο φαίνεται ότι το έχει στείλει το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ζητούν από τον χρήστη να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του για να μπορεί να συνεχίσει την πλατφόρμα και έτσι καταφέρνουν να πάρουν λογαριασμούς στα χέρια τους!

Δείτε ακόμη: Αντώνης Κανάκης: Πένθος για τον παρουσιαστή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X