Κάτια Δανδουλάκη: Έπαθα κατάθλιψη, κολπική μαρμαρυγή, πνευμονία, έχω και υπέρταση… (vid)

Η δημοφιλής ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει για την πρόσφατη περιπέτειά της με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θρόμβωσης, στις 13 Οκτωβρίου.
  • Θρόμβωση είναι το εγκεφαλικό, το έμφραγμα, η φλεβοθρόμβωση και η πνευμονική εμβολή. Δυστυχώς η θρόμβωση δε γνωρίζει ηλικία… 35.000 εγκεφαλικά επεισόδια και 20.000 εμφράγματα του μυοκαρδίου συμβαίνουν κάθε χρόνο στη χώρα μας. 300.000 άνθρωποι πάσχουν από κολπική μαρμαρυγή και ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς δεν έχει καν συμπτώματα και αγνοεί τον κίνδυνο ενός εγκεφαλικού επεισοδίου.

Η καταξιωμένη ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη μίλησε μπροστά στις κάμερες και αυτή τη φορά «βγαίνει» μπροστά για να μιλήσει για την αξία της πρόληψης στην υγεία μας. «Η ζωή είναι θείο δώρο. Δεν πρέπει να θεωρούμε τα προβλήματα υγείας ταμπού» και αποκάλυψε δημόσια τα προβλήματα υγείας που την έχουν ταλαιπωρήσει.

Η ηθοποιός δεν δίστασε να απαντήσει στους δημοσιογράφους για την υγεία της και με απόλυτη ειλικρίνεια τους αποκάλυψε: «Έπαθα κατάθλιψη, κολπική μαρμαρυγή, πνευμονία, έχω και υπέρταση» δήλωσε, ενώ έστειλε το δικό της μήνυμα στον κόσμο λέγοντας πως δεν πρέπει να υπάρχει ντροπή για θέματα υγείας.

Δείτε το βίντεο από το Gossiptv:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ