Show Biz

Κάτια Δανδουλάκη: Μιλά για τον Μάριο Πλωρίτη

Κάτια Δανδουλάκη: Μιλά για τον Μάριο Πλωρίτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για τη ζωή της αλλά και για τον ρόλο της στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή για τον αγαπημένο της, Μάριο Πλωρίτη, και συγκινεί τους πάντες με τα όμορφα λόγια της.

Μιλώντας για τον Μάριο Πλωρίτη, η Κάτια Δανδουλάκη είπε πως έζησε μαζί του όλες τις μορφές της αγάπης και πως ήταν ερωτευμένοι οι δυο τους μέχρι την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή. Είχαν 30 χρόνια διαφορά, οπότε για εκείνη ήταν σαν να ήταν μαζί του όλη της τη ζωή. Ήταν παντρεμένοι για 12 χρόνια και στο πλευρό του έζησε δημιουργικές και μαγικές στιγμές από την αρχή μέχρι το τέλος.

Όσο αφορά τον θάνατο του άνδρα που τη στιγμάτισε, είπε πως δε φανταζόταν ότι η στεναχώρια είχε τόσο βάθος και πως κόντεψε να χάσει τη ψυχή της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να την κάνει να αναζητήσει ιατρική βοήθεια και γλίτωσε πολύ γρήγορα. Για εκείνη ήταν ο Μάριος Πλωρίτης και μετά το χάος.

Η ηθοποιός μίλησε και για τον λόγο για τον οποίο δεν έκανε παιδί αλλά και για το γεγονός πως ο Μάριος Πλωρίτης ήταν ο μόνος άνδρας με τον οποίο θα έκανε μια τέτοια, μεγάλη κίνηση!

«Είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ να κάνουμε. Επιλογή των συνθηκών ήταν να μην μπορούμε να κάνουμε, επειδή ζούσαμε χώρια και υπήρχε και μία γυναίκα άρρωστη. Από την άλλη μεριά, γιατί ήθελα να κάνω παιδί; Γιατί ο Μάριος ήταν ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο με τον οποίο ήθελα να κάνω παιδί. Δεν ήθελα ποτέ ένα παιδί γενικώς, ήθελα ένα παιδί με τον Μάριο. Όταν πια ήμασταν μαζί, δεν μας τύχαινε. Πολλές φορές τυχαίνει στη γυναίκα να μένει έγκυος όταν δεν θέλει και όταν θέλει να μην μπορεί. Υπήρξε μια εγκυμοσύνη που χάθηκε. Είναι πολύ λεπτά πράγματα αυτά. Επίσης, απόλυτα πιστεύω πως είναι και θέμα τύχης. Δεν αισθάνομαι όμως ελλιπής χωρίς αυτό και είναι πολύ σημαντικό», είπε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X