Καβγάς στο Πρωινό: «Μερικές φορές νομίζω ότι είμαι βλάκας»

Μία δήλωση του Κώστα Αρζόγλου ήταν αρκετή σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για να γίνει «μακελειό»! Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεόραση, σχολιάζοντας για τα reality: «Εγώ μεγάλωσα με την Παξινού, τα παιδιά αυτά με ποια μεγάλωσαν;».

Ο Άρης Καβατζίκης πήρε θέση ανοιχτά: «Τότε υπήρχε μόνο καλή τηλεόραση. Μερικές φορές νομίζω ότι είμαι βλάκας, ότι προσπαθώ να εξηγήσω το ανεξήγητο».

Αρπάχτηκαν Σκορδά-Καβατζίκης στο Πρω1νό: «Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις;»

Η ατάκα προκάλεσε εκνευρισμό στους συνεργάτες, που υπερασπίστηκαν την τηλεόραση του σήμερα. Ο Θέμης Γεωργαντάς του απάντησε: «Μη μας λες ότι τότε υπήρχε μόνο η Κατίνα Παξινού! Υπήρχε και η Μαρία Αλιφέρη με την Κραυγή των Λύκων. Μη μας τρελαίνεις ότι ήταν όλα Κατίνα Παξινού».

Στον καβγά πήραν μέρος και οι υπόλοιποι συνεργάτες της εκπομπής, κάτι που εκνεύρισε τον δημοσιογράφο ακόμα περισσότερο. «Επειδή στο τέλος θα γίνουμε γραφικοί, άλλο είναι ηθοποιός σπουδαγμένος που έχει πτυχίο από μία σχολή και άλλο είναι όλα αυτά τα παιδιά που τρέχουν με τα μαγιό. Δεν θα το ξαναπώ, τέλος! Δεν πειράζει, να μεγαλώνουν οι νέες γενιές με τα σορτσάκια!», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ